Päivä 9 | Bhutan | Wangdue - Thimpu

Comment

Päivä 9 | Bhutan | Wangdue - Thimpu

Hitaiden nettiyhteyksien takia PeterPanBiken Bhutanin matkan päivitys tulee parin päivän viivellä, mutta tulee kuitenkiin! Muutama kolhua lukuunottamatta kaikki vetivät matkan kunnialla läpi ja nyt on kotiinpaluun aika.

Comment

Päivä 1 | Kathmandu - Paro

Comment

Päivä 1 | Kathmandu - Paro

Tänään alkaa PeterPanBiken seikkailu Bhutanissa Sami Hokkasen johdolla! Maa on erillään muista ja siitä syystä se ei ole kovinkaan tunnettu. Ne muutamat onnekkaat, jotka pääsivät tähän maagiseen paikkaan, löysivät uskomattoman luonnon kauneuden ja hyvinvoivan ikivanhan Buddhalaisen kulttuurin. Vuoret ovat upeita, löytyy vihreää maaseutua, puhdasta ilmaa ja silmiinpistävää arkkitehtuuria. Lue lisää... 

Comment

Päivä -1 Helsinki - Kathmandu

Comment

Päivä -1 Helsinki - Kathmandu

Oma lentoni lähti illalla liikkeelle kello kahdeksan jälkeen kohti Delhiä. Samalla lennolla oli Alar mukana ja Olli myös jota en nähnyt ennen Delhiä. Delhissä minun täytyi mennä tullista läpi, koska kassi piti tsekata seuraavalle lennolle. Pasi ja Jarkko olivat tulleet Delhiin pari päivää aiemmin ja olivat samaan aikaan lähdössä Kathmandun lennolle. Lennot menivät aikataulun mukaisesti ja oltiin ennen kahta perillä. Jukka oli tullut vähän aiemmin ja loput tulivat hotellille ennen neljää. Erkki on tulee sitten huomenna suoraan Paroon. Illallinen yhdessä ja nukkumaan ajoissa koska viime yönä ei paljon tullut nukuttua yölentojen takia. Huomenna sitten matkan virallinen aloitus.

Comment

Päivä -13 Helsinki

Päivä -13 Helsinki

Tänne alkaa ilmestymään blogia kunhan ollaan lähempänä matkan alkua.