Päivä 9 | Bhutan | Wangdue - Thimpu

Viimeinen ajopäivämme lähti jälleen liikkeelle hyvässä säässä. Sateitahan meillä ei ole ollut tällä matkalla ajon aikana.

Pasi ja Alar halusivat mennä katsomaan tiikerinpesää ja koska sinne täytyy kävellä melko pitkä matka ylös lähtivät pojat jo kuuden aikaa ajamaan. Me loput starttasimme yhdeksän maissa.

Reilun kolmen tunnin päästä saavuttiin Thimpuun ensin lounaalle ja sitten pyörien palautus hotelli ja ajo oli onnellisesti päättynyt. Kaikki ehjänä ja hyvissä voimissa perillä. Olihan sitä yhdellä jos toisella pieniä lippoja ja tuli tutustuttua Bhutaniin maahan ihan ruohonjuuritasolta saakka, mutta mitään vahinkoja ei käynyt kellekkään.


Kuvassa bussikuskimme sai Erkin tarjoamasta päätösjuomasta perät

Illallinen Thimpun keskustassa Intialaisessa ravintolassa ja reissu oli heitetty.

Bhutan on ehdottomasti paikka jossa tulee ainakin kerran elämässä käydä. Minä tulen toistekkin. Upea rauhallinen maa jossa hienoja teitä. Kohta nuo tiet ovat vielä päällystettyjä joten matka etenee kylästä toiseen sutjakkaasti. Erkki lensi Delhin kautta suoraan ja me muut menemme vielä Kathmanduun katselemaan menoa sillä.

Bhutan kiittää.

Daniil AmosovComment