Matkustamme pienissä ryhmissä, joissa saat kaikki ennakkoon suunnitellun matkan edut melkein omatoimimatkailun joustavuudella. Sinulla jää vain se pääasia - maailmanluokan moottoripyöräilystä nauttiminen!


1. KOKEMUS

PeterPanBike on 21 vuoden aikana matkustanut ryhmien kanssa reilusti yli 100:ssa maassa. Voimme sanoa hyvällä omatunnolla, että tunnemme planeettamme!

2. PARHAAT REITIT

Matkan suunnitteluvaiheessa pureudumme kohdemaan parhaisiin reitteihin, jotta saamme käytettävissä olevaan aikaan mahdollisimman monipuolisen elämyksen. Viemme sinut pois ruuhkaisilta turistipoluilta ja syvälle paikalliseen kulttuuriin.

3. KANSSAMME MATKUSTAMINEN ON TURVALLISTA

Seuraamme päivittäin mitä missäkin maassa ja maanosassa tapahtuu. Emme vie ryhmiämme maihin ja paikkoihin, joissa riski joutua selkkauksen keskelle on vakava. Se on kuitenkin meidän jokaisen muistettava, että mikään maa ei ole 100% turvallinen. Ei edes Suomi.

4. RAKKAUDESTA MOOTTORIPYÖRÄILYYN

Matkanjohtajamme ovat alansa ammattilaisia ja kokeneita motoristejä, joilla on runsaasti kilometrejä mittarissa. Niin ikään matkanjohtajamme ovat vuosien varrella tottuneet selviytymään tilanteesta kuin tilanteesta pilke silmäkulmassa.

5. AIKA ON RAHAA

Moni ex-omatoimimatkailija matkustaa tänään mielellään PeterPanBiken mukana, sillä meidän matkamme on valmis elämyspaketti. Seikkailulla koet viikossa sen mihin sinulla omatoimimatkalla menisi ainakin kaksi. Kahdessa viikossa koet saman mitä omatoimimatkalla kuukaudessa. Olemme tarkasti suunnitelleet reitit ja nähtävyydet valmiiksi ja sinun tarvitsee keskittyä ainoastaan siihen oleelliseen, ajamiseen!

6. PIENESSÄ RYHMÄSSÄ ON MUKAVAMPAA

Ei matkakaveria ja yksin ajaminen tuntuu tylsältä? Älä suotta arastele lähteä matkaan yksin koska jaettu ilo on paras ilo. PeterPanBiken matkoilla tapaat aina samanhenkisisä ihmisiä, ja matkoillamme muodostuu ystävyyssuhteita, jotka kestävät eliniän. PeterPanBiken ryhmät ovat sopivan kokoisia; Maks. 10 pyörää + matkanjohtaja!

7. FREERIDE - VAPAUS VALITA!

Et ole joka päivä sidottuna ryhmään. Meillä kaikilla tulee hyvässäkin seurassa päiviä, joina tuntuisi mukavalta ajaa yksin tai ihan miniporukassa. Kun tuntuu siltä, saat matkanjohtajaltasi aamulla kaikki tärkeät koordinaatit. Olet vapaa seikkailemaan omilla poluilla!

8. MUKAVAT MAJOITUKSET & RAVINTOLAT

PeterPanBiken matkoilla majoitut mukavissa ja siisteissä vähintään keskitason paikoissa. Sama pätee ravintolavalintoihin. Löydät itsesi useammin rennosta pihvitalosta kuin tärkättyjen valkoisten pöytäliinojen paikoista.

9. HYVÄT PYÖRÄT

Valitsemme yhteistyökumppanimme jokaisessa kohdemaassa erittäin tarkasti. Meidän päällimmäinen prioriteettimme on mahdollisimman hyväkuntoiset ja paikallisen maastoon sopivat moottoripyörät, joilla ajonautinto on korkeimmillaan. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme järjestämään pyörät matkalaisten toiveiden mukaisiksi.

10. REHELLINEN HINNOITTELU

Sivuillamme näet kokonaiskulut heti kättelyssä, eikä matkan aikana tai sen jälkeen tule mitään ikäviä yllätyksiä! Jokaisen matkan kohdalla on eroteltu tarkasti ”Kuuluu hintaan” ja ”Ei kuuluu hintaan”.


Insinööreille piirsimme tämän ;)