Päivä 8 | Bhutan | Gelephu - Wangdue

Hyvin tuli nukuttua viime yö ja tänään lähdettiin liikkeelle yhdeksältä vaikka matka olikin lähes sama kuin eilen. Sen verran nopeampi tie oli odotettavissa. Joukon pyörän startti vähän oikuttelee ja hinasin sen käyntiin aamulla. Sitten päästiin matkaan.

Alar ja Erkki jatkamassa matkaa

Mitkä maisemat tänään! Ensin vähän Intian rajalla kulkevaa suoraa tietä jota tässä maassa ei paljon ole. Vähän ajan päästä lähdettiin kohti pohjoista ja taas alkoivat mutkapätkät. Päällyste on paljolti hyvässä kunnossa joten oli vaihteeksi nautinto ajaa hyväpintaista mutkatietä.

Lyhyt piknikkitauko

Lyhyt piknikkitauko

Matka eteni kahvi- ja teetauoin ja pidettiin tänään taas piknik lounas hienolla näköalapaikalla. Loppumatka seurattiin jokea ja olihan hienoa maisemaa. Tie kulkee ylhäällä mutkitellen jyrkkää rinnettä pitkin ja joki on monta sataa metriä alempana.

Perille Wangdueen saavuttiin vähän viiden jälkeen joten ihan kunnon työpäivä tämäkin oli, mutta sieltä parhaasta päästä. Huomenna sitten viimeinen ajopäivä ja paluu Thimpuun.

Daniil AmosovComment