Päivä 1 | Kathmandu - Paro

Saapuminen Paroon

Aikainen herätys meillä Kathmandussa. Viiden jälkeen ylös, aamiaiselle ja kohti lentokenttää todetaksemme että meidän lento oli peruttu. Tilalle tuli Bhutan Airin lento joka lähti tuntia myöhemmin, että sikäli ei tullut ongelmaa.

Erkki tuli Delhistä ja oli hieman hankaluuksia päästä koneeseen koska olisi pitänyt olla tulostettu viisumipaperi mukana. Se tietenkin oli minulla koska paperissa olivat kaikkien nimet. Onneksi sekin hoitui ja Kathmandussa Erkki oli samassa koneessa.

Paroon saavuttiin puolen päivän aikaan ja heti alkuun meidät vietiin lounaalle. Tänään olikin ohjelmassa pyörien haku Thimpusta ja ajo Paroon.

 

 

 

 

 

Pyörien vastaanotto

Pyörät odottivat Thimpussa. Kaikkia KTM:iä ei saatu lähtöviivalle koska Bhutanin ainoa pätevä KTM -mekaanikko oli kahta päivää aiemmin ollut auto-onnettomuudessa ja murtanut jalkansa. Kahdelle tuli alkuun uuden karheat Royal Enfieldit. Muissakin KTM:ssä oli vähän ongelmia ja yksi jouduttiin jo siirtymältä jättää huoltoon. Saa nähdä miten kestävät.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sää ja maisemat oli tosi hienoja. Bhutan on upean näköinen maa, hiljainen ja siisti. Asuuhan täällä vain n 700 000 henkeä. Paron hotelliin päästiin kuin päästiinkin ennen kuutta ja hieno on meillä majapaikka kaikilla mukavuuksilla. Toivottavasti huomenna pyörät saataisiin vähän parempaan iskuun.

Sami HokkanenComment