Päivä 10 | Queenstown

Kiwi ja Martine Queenstownin rannassa! 

Päivä 10 | Queentown


24vee synttärit ovat raskaita viettää. Herään 24-vuotiaani kanssa 1030am ja puolilta päivin olemme järven rannassa aamiasella. Tuntia myöhemmin Suzukin moottori käy ja olemme matkalla kohti Arrowtownia. Muinaista kullankaivajien kultaista kaupunkia! Emme kuitenkaan lähde huuhtomaan kultaa vaan tyydymme kiertelemään aurinkoisen kaupugin molempia katuja.

Ollessamme jäätelöllä rokki alkaa pauhaamaan harrikoiden kuutioiden jytkeessä ja lähestyy nopeasti. Mutta yes, jos jätetään harrikoiden tehdasputkien saundit pois koska niitä ei todellisuudessa ole niin rokki pauhasi kutenkin ja horisontista ilmestyi neljä suomalaista harrikoilla! Se oli meitä päivää jäljessä seuraavan ryhmän etujoukko...


Iltapäivän lopussa ajan Martinen kanssa benji-hypypaikalle. Katselemme touhua hetken ja toteamme, että kumpikaan ei hyppää. Ei ainakaan tänään. Itseäni kutkuttaisi, mutta benji-hyppylajissa olen chicken. Ei oikein uskalla vaikka huvittaisi. Moottoripyörällä ei tunnu pelottavalta painaa 142km/h mutkaan, mutta 42 metrin benjihyppy tuntuu pelottavalta... :).

Eilen Fox Glacierille jäänet Pekka ja Soile löytyvät hotellilla. Soile oli saanut eilen Big Foot -ravintolan pitäjältä intialaista taikajuomaa ja oli kuin nuorella benji-hyppäjällä! Ryhmä koossa! Hyvä juttu!

Lake Wakatipu!

Lake Wakatipu

Arrowtown

Arrowtown

Pukumuseo!

$500 palkkio dead or alive!

Daniil AmosovComment