Mitä pitää pakata matkalle mukaan?

Hyvin henkilökohtainen- ja kohdemaakohtainen asia, mutta vinkkinä voimme sanoa - mahdollisimman vähän! :) Ennen jokaista matkaa pidämme Suomessa infotilaisuuden, jossa käydään läpi käytännön asiat matkajohtajan kanssa. Yleispätevän varustelistan moottoripyörämatkalle löydät tästä.

Käytetäänkö PeterPanBiken matkoilla huoltoautoa? 

Ei ja kyllä sekä päinvastoin. Riippuu matkasta. Jos huoltoauto siitä aina maininta ao. matkan sivuilla. Omalle porukalle sen saa luonnollisesti aina jos ryhmä haluaa. Joillakin matkoilla kuten Mongoliassa tai Intiassa se on pakollinen. Siellä ei osu kohdalle yhtään varaosakauppaa.

Lennot? 
PeterPanBike ei myy lentoja, mutta varattuasi meiltä matkan saat lentotarjouksen lentoja myyvältä yhteistyökumppaniltamme. Tämä ei luonollisesti velvoita sinua mihinkään, vaan tahtoessasi voit järjestää itse omat lentosi. Ethän kuitenkaan varaa lentoja ennen kuin olemme vahvistaneet matkan toteutumisen.

Millä PeterPanBiken matkoilla ajetaan? 
Scooterista isoon harrikkaan ja kaikilla siltä väliltä. Jokaisen matkan perusfaktat ja pyörävalikoiman löydät matkakohtaisella sivulla.

Mikä on PeterPanBiken ryhmien koko? 
PeterPanBike ajaa hieman matkasta riippuen 7-13 pyörän ryhmissä. Nämä luvut sisältävät matkanjohtajan pyörän. Aasian matkoilla ryhmän koko saattaa myös matkakohtaisesti olla pienempi. Yksityisryhmien koko voi olla mikä vain ryhmästä itsestään tuntuu sopivalta.

Minkälaiset hotellit on PeterPanBiken matkoilla? 
V.S.S (Vuoden Suuri Seikkailu) -matkoilla hotelli voi olla mitä tahansa :) ... Kaikilla muilla matkoilla käytämme hyvässä pidossa olevia 2-4 tähden hotelleja ja motelleja. Niin ikään kiinnitämme huomiota siihen, että hotellihuoneet ovat hiljaisia. Hyvät yöunet, lyhyetkin ovat moottoripyörämatkoilla tärkeitä. 

Mitä kuuluu matkan hintaan? 
Pääsääntö on, että matkan hintaan kuuluu: suomalainen hommansa hallitseva matkanjohtaja, moottoripyörän vuokra, polttoaineet, mp'n vakuutukset, majoituksen 2hh huoneessa, matkaohjelman mukaiset aamiaiset ja päivälliset sekä vuokraamokuljetukset. Näet jokaisen matkan omalta sivulta, mitä juuri sen matkan hintaan sisältyy. Hintaan kuuluvat ateriat on merkitty jokaisen päivän ensimäiselle riville tyyliin a,l,p eli a= aamiainen, l= lounas, p= päivällinen. 

Mitä matkan hintaan ei kuulu? 
Pääsääntö on, että matkan hintaan ei kuuluu: lennot, lentokenttäkuljetukset, lounaat eivätkä ruokajuomat. Euroopan matkoilla hintaan ei kuulu moottoripyörän vuokra (ajetaan omilla) eivätkä pyörän vakuutukset ja polttoaineet. 

Onko PeterPanBike suomalainen yritys? 
PeterPanBike on 100% kotimainen yritys, jonka omistavat Sami Hokkanen, Mika Pyyppönen ja Jyrki Lehtinen. Monelle tuttuja matkanjohtajia ovat edellisten lisäksi  Dani Amosov, Pekka Peltomaa, Emppu Nieminen, Pekka Sipola, Severi Keinälä, Peter Ruotsalo sekä MasterLady Riitta Tynkkynen. Kaikki ajavat rakkaudesta moottoripyöräilyyn.

Pitääkö olla kokenut motoristi, jotta matkoille voi osallistua? 
Kokenut motoristi on lavea käsite. Moottoripyörällä pitää osata ajaa... ja viihtyä sen päällä joillakin matkoilla pitkääkin päivää. Moottoripyörämatka ulkomaille ei ole se paikka, johon ajamista lähdetään opettelemaan. Jos epäilet ajotaitojasi tai kokemuksesi riittävyyttä, ota meihin yhteyttä. Käydään yhdessä ajamassa pikkulenkki.

Pitääkö olla oma pyörä? 
Pääsääntöisesti ei. Aina kun lennämme johonkin, niin ajamme vuokrapyörillä. Ainoastaan Euroopassa ja Venäjällä tehtävillä matkoilla ajetaan omilla pyörillä. 

Pärjääkö Suomen kielellä? 
Kyllä. Matkanjohtajasi hoitaa puhumiset ulkomaan kielellä. 

Saako kypärän ottaa lennolla kabiiniin? 
Kyllä, ainkaan toistaiseksi sitä ei ole koskaan kielletty tai edes kommentoitu. Kypärän kannalta se on myös suotavaa. Ruumassa se voi pehmesässä kassissa helposti saada matkalaukusta. Jos sinulla on kypäräpussi, sujauta sinne. Kulkee kätevästi olkapäällä.