Tuhannen kilometrin matka alkaa yhdestä askeleesta...
— Kungfutse
 

Jokainen seikkailu vaatii kunnon suunnitelman. On kuitenkin herkkä tasapaino sen välillä, valmistautuuko sopivasti, liian vähän vai viekö suunnittelun niin pitkälle, että tuloksena on lähes sotilasoperaatio!

Jos haluat keskittyä olennaiseen, eli moottoripyöräilyyn, elämyksiin ja kokemuksiin - lähde PeterPanBike -matkalle, me huolehdimme käytännön asioista puolestasi.

Tästä se lähtee. Täytä alla oleva lomake, lähetä se meille ja palaamme asiaan mahdollisimman pian - tämä ei luonnollisesti sido sinua mihinkään!

 
 

“Omalla Ryhmällä” matkat voidaan järjestää käytännössä minne vaan ja milloin vaan. Matkat voivat viedä kaveriporukasi esimerkiksi kohteisin, jonne teemme yleisiäkin matkoja, tai se voi olla maa, jota ei sivultamme löydy. Reittiehdotuksiakin voidaan säätää ryhmällesi sopiviksi. Tarkistamme kutenkin aina sen hetkisen poliittisen- ja yleisturvallisuustilanteen ennen, kun otamme haasteen vastaan ;) PeterPanBike on 20 vuoden aikana matkustanut ryhmien kanssa reilusti yli 100’ssa maassa. Voimme sanoa hyvällä omatunnolla, että tunnemme planeettamme!

Porukan koko voi myös olla mikä tahansa, mutta kokemuksemme mukaan 5-12 pyörän ryhmät toimivat parhaiten. Silloin pystymme varaamaan motoristihenkisiä ja ainutlaatuisia majoituksia. Syömään pääsee helposti joka paikassa ja tauot eivät venyy liikaa.

Matkan hinta riippuu tietysti erittäin paljon eri tekijöistä - kohteen yleisestä hintatasosta, ryhmän majoitustoivomuksista (5 tähden hotellit vai teltta?), ryhmän koosta jne. Eli teemme aina yksilöidyn tarjouksen kussakin tilanteessa.


Kuvia matkoiltamme