Päivä 09 | Uusi-Seelanti | Fox Glasier - Queenstown

Tosiäijä lainalaisuudet näyttävät olevan täällä samat kuin suomessa...

... mutta näin se taitaa silti aina loppupelissä olla!

Päivä 09 | Fox Glacier - Queenstown


Aamu on pilvessä. Se tarkoittaa sitä, että Teija, Wilma, Nisse ja Jukka eivät pääse helikoptereilla taivaalle ja Mt Cookin huipulle. Mutta elämä jatkuu ja laitamme pyöriemme keulat kohti etelää ja Queenstownia. Pekan ja Soilen pyörä jää kuitenkin Fox Glacieriin... ei siksi, etteikö se toimisi vaan siksi että Pekka ja Soile toimivat huonosti! Pekalla ja Soilella oli turbulenttinen yö suoliston sisäisistä ristiriidoista johtuen. Joten taisi olla hyväkin ajatus että he pitivät huilipäivän Foxissa.

Tulevat huomenna toisen ryhmämme mukana Queenstowniin jossa meillä on 2 yön stoppi!
Tämän päivän ensimmäinen stoppi on lohikasvatamolla. Emme kuitenkaan jää kasvattamaan lohia, vaan otamme kylmät lohileivät, kuumat teet ja jatkamme kohti etelän aurinkoa! Etelän aurinkoon meidät vie jälleen mutkan jos toinenkin läpi upean maiseman jos toisenkin. Pienet sadekuurot yrittävät kastella alkumatkasta mutkia, mutta loppupelissä vain yrittävät. Keli paranee koko ajan Queenstownia kohden.


Illalla meillä on syntymäpäivät. Martine täyttää 24 vee ja vietämme synttärit sinisessä kanootissa! Bluecanu-ravintolassa, joka tarjoilee meille polynesialaisen päivällisen. Ja vielä pahuksen hyvän sellaisen. Viva Polynesia!

Keep left... useinmiten se on mielessä useimmilla meistä!

Laka Wanaka

Lake Hawea

Kimmo & Crisse matkalla etelään!

Jukka ja Wilma matkalla samaan etelään!

Vuorilta alas!

Ja se on Queenstown siellä taustalla!


Paikallisen nuorison Staurday Night Fever Queenstownin keskuspuistossa...

... 0930pm jokainen olutpullo katoaa näkyvistä. Julkikaljoittelun aikaraja on siinä!


Martine 24 vee ja hänen vähän vanhempi poikaystävä! :]

Daniil AmosovComment