Päivä 08 | Uusi-Seelanti | Westport - Fox Glasier

Herra Nils Rinne miettii busineksiä, Wilma tankkaa ja Rouva Nils Rinne pitää aloittelevaa tankkityttöä silmällä!

Westportin turkishylje kolonian väkeä...

... ja sitä samaa porukkaa!

Päivä 08 | Westport - Fox Glacier


Amerikan tyyliset aamiaiset kaikilla kolestroleilla ja Uuden-Seelannin turkishylkeitä moikkaamaan. Moni niistä on kotona Westportin hyljekolonian tukikohdassa. On myös se aika vuodesta kun siellä konttaa moni liikuttavan näköinen pikkuhylje ja minulle iskee tietty ikävä 2.6'sta... pikku pikku yorkianni... :] ... mutta kestän kuin motoristi minkälaista kestämistä se sitten onkaan!


Hylkeiden luota pannukakkukallioille, jotka ovat uniikit kalliot missä tahansa kalliomittapuussa. Pancake Rocksit ovat kalkkikivikallioita joista vuosisadat ja tuhannet ovat muovanneet luonnon tekemän modernin taiteen teoksen! Päivän tiet ovat myös jotakin samaan kuin taideteokset. Tie vie aurinkoisesta mutkasta seuraavaan ja hymy on tänäänkin kypärän sisällä herkässä!


Fox Glasier on kohdalla hyvän matkaa ennen viittä. Saamme 'suomitalon' ja 4 muuta huonetta. Suomitalo on neljän huoneen talo isolla keittiöllä. Pekan ja Soilen huoneesta löytyy uima-allaskin (jacutzi :). Kotkan hurjat parkkeeraavat suomitalon terassille.

Minä lähden kuintoiluryhmän kanssa käymään jäätiköllä. Kari osallistuu kuntotiimiin, mutta käy sitä ennen ajamassa lähiseudun parhaat mutkat uudestaan tyhjällä pyörällä. Kimmo ja Crisse ajavat tänään kuitenkin eniten. He käyvät Artur Passilla, meidän muiden ajaessa lyhintä reittiä Fox Glasierille. Mutta lyhyt tai pitkä, niin kaikki reitit ovat tässä maassa hyviä! Illalla meille kokkaa intialainen kokki marokkolaista lammaspitsaa uusi-seelantilaisessa keittiössä... se on sitä monikulttuurisuutta se.  

Kotkalaiset pannukakkukallioilla!

Reija opettelee ottamaan selfieitä Martinen ohjeiden mukaan!

Reija, Martine ja Teija tarkastavat menikö oppi perille!?

Jukka ja Wilma osaavat myös... :)

Wilma ja Jukka.


Maisemat ja mutkat olivat myös tänään kohdallansa!


Fabulous Hokitika!

Kultturikärpänen Pekka Karttunen Hokitikan maailmankuulussa sukkaompelukonemuseossa!

Jalanjälkiä Big Foot ravintolan seinällä!

Daniil AmosovComment