Päivä 11 | Queenstown - Te Anau

Kimmo & Crisse

Pekka & Soile

Kari & Riitta

Jukka & Wilma

Herra Nils Rinne & Teija

Jorma & Reija

Päivä 11 | Queentown - Te Anau


Aurinko hymyilee pilvettömältä taivaalta niin kuin kaikissa PeterPanBiken mainoskuvissa. Minulla onkin tapana sanoa, että 'PeterPanBiken matkoilla ei sada, katsokaa vaikka mainoskuvista'! :] 


Saamme kaikki aamun kolesterolit hotellimme aamiaisella ja kuljemme niillä pitkälle iltapäivään. Aamupäivä on jälleen ajoa toinen toistaa upeimmissa maisemissa toinen toistaan upeammilla teillä. Kestämme sen kyllä vaikka Herra Nils Rinne haaveileekin aina välillä Texasin suoristaan!

Korkean paikan kammosta kärsivällä Soilella tekee vähän tiukkaa Milfords Sound tien loppupäässä, mutta katse ylämäessä Soilekin kulkee perille ja vielä takaisin. Milfords Soudille (Uuden-Seelannin komeilla vuonolle) on menopaluu tie Te Anausta á 121km suunta!

Takaisin jokainen lasketellee omaan tahtiin. Ennen paluuta vuonolta, teemme siellä 2 tunnin hulppean vuonoristeilyn! Milfords Sound on yksi Uuden-Seelannin upeimmista paikoista ja sinne vievä tie yksi maan parhaista konepyöräilijän näkökulmasta!

Tauko matkalla Milfords Soundiin

Milfords Soud Highway!

Heti kun Queenstownista ulos niin tien reunat alkavat kellertämään!

Risteilyllä!

Kari ja Kimmo ovat juuri nähneet valaan tai jotakin muuta ihmeellistä!

Soilen ja Pekan risteilymuotia!

Tuulee... aika kovaa!

Milfords Sound

Daniil AmosovComment