Päivä -1 EnfieldIntia | Huomenna se alkaa

Tervehdys parin kuukauden tauon jälkeen. Lento Phuketista - Chennaihin lähtee noin tunnin kuluttua ja huomenna on matkan ensimmäinen virallinen päivä. Minun pitäisi olla 0:20 Chennaissa. Toivottavasti lento on ajallaan ja pääsisin ennen 02:00 hotellille koska 10:00 on sovittu että olen pyöriemme säilytyspaikassa Royalin showroomissa suorittamassa loppuja juttuja siellä ja tarkistamassa, että kalusto on valmiina.

Minun ja Danin ryhmien pitäisi saapua Chennaihin puolen päivän jälkeen josta he käyvät hotellilla pudottamassa matkatavarat ja tulevat sen jälkeen showroomiin. Kaluston siirto hotellin pihaan, varustelu ja pakkaus on loppupäivän ohjelmassa. Matkalaisista Danin ryhmän Matti ja Pekka menevät pari päivää aiemmin Chennaihin, joten heidän pitäisi olla siellä kun saavun.

No mitä tässä välissä on sitten tapahtunut. Viimeisin postaukseni oli tosiaan parin kuukauden takaa kun valmistauduin tätä ja Etelä-Afrikan matkaa varten. Ensimmäinen matka Johannesburgista - Kapkaupunkiin oli todella hieno reissu. Upeita teitä ja maisemia, hyvää ruokaa, loistavat majapaikat, hyvät pyörät eli kaikki elementit mitä ykkösluokan moottoripyörämatkalla voi olla. Siitä tarinaa täällä: https://www.peterpanbike.fi/201802-kwazulunatal/?rq=kwazulu

Etelä-Afrikan matka oli A-luokan reissu A-Luokan seurassa :)

Etelä-Afrikan matka oli A-luokan reissu A-Luokan seurassa :)

Ennen Afrikan matkaa tein vielä loppuvalmistelut kotimaan päässä. Asuntoni vuokraus paikalliselle pariskunnalle joilla on putkiremontti samaan aikaan matkani kanssa, kulkupelien valmistelut lyhyille talviunille sekä viimeiset hankinnat ja valmistelut matkaa varten. Keskiviikkona 21.2 aamulla aikaisin ylös ja vaikka lentoni lähti vasta illansuussa olin jättänyt vielä muutaman pikku jutun lähtöpäivälle.

Lähtöpäivän sää oli kaunis keittiön ikkunasta tarkasteltuna.

Aamusta heti hiustenleikkuuseen ja sieltä Vaasankadulle tuttavani Cafe Pequenoon aamiaiselle. Mikäli haluatte stadin parasta kahvia, niin ei muuta kuin suunnaksi Vaasankatu 11 Helsinki. https://www.facebook.com/cafepequenohki/

Ammiaisen jälkeen takaisn kotia, tavaroiden tsekkaus ja taksilla kohti PeterPanBiken toimistoa Vantaalla jonne jäin hetkeksi vielä Danin kanssa tekemään muutamia matkaan liittyviä asioita. Jätin paluuta varten avaimeni ym. tarvittavaa toimistolle johon matkamme suunnitellun mukaan päättyy 20.6 Sitten kohti lentokenttää ja suunnaksi Johannesburg.

Etelä-Afrikan matkan jälkeen Kapkaupungista lensin suoraan Phukettiin Thaimaahan, jossa olin yhden yön ja matkustin laivalla Ko Lantan -saarelle jossa etätyöpisteeni tulisi olemaan seuraavat viisi viikkoa. Majotuin Lanta Sport Resorttiin http://www.kohlantasportresort.com joka on tätä nykyä ruotsalaispariskunnan ylläpitämä paikka. Siellä on Thainyrkkeilysali, siistit hyvät huoneet sekä ystävällinen ja rauhallinen meininki. Vajaa viisi viikkoa kului tämän matkan valmisteluita tehden. Lomakkeita sinne ja tänne. Maksuja, varmistuksia, tupla- ja triplavarmistuksia, sekä kaikkia muita töitä tehden. Danin blogista voitte katsella kuvia meidän pyöristä joihin saatiin viime tipassa myös alumiiniset sivulaukut Royal Enfieldiltä. Siitä on erinomainen juttu täällä:  https://www.peterpanbike.fi/201804-infieldintdia/piv-5-enfieldintia-helsinki-chennai-6880km-linnuntiet

Etätoimistoni viimeiset vajaa viisi viikkoa.

Lanta Sport Resortin isännän Christianin kanssa. Olen juuri lähdössä pikaveneellä Phukettiin.

Ennen tätä lentoani Chennaihin tapasin vielä siskoni perheen kun he tulivat Phukettiin lomalle ja vietettiin ensimmäinen yhteinen kolme päivää ulkomailla.

Vähän vesiurheilua Piian, Mikan, Ronjan ja Minkan kanssa.

Ryhmämme Tiinan, Eskon, Henrikin, Juhan, Markun, Kimmon ja Visan kanssa siis tapaamme huomenna jolloin käynnistyy tämän matkan virallinen osuus meidän esittelyllä.

Tätä hetkeä on odotettu ja paljon on tehty duunia mutta nyt tämä reissu vihdoin alkaa. Kiitos myös mahtavalle kolleegalle Danille kovasta duunista matkan järjestelyjen suhteen. Seuratkaahan meidän ja matkalaisen Kimmo Kaurasen blogia osoitteessa http://vuosisadanseikkailu.blogspot.fi/

Jos suinkin ehdin ja Wi-fi Jumalat ovat suotuisat niin huomenna illalla seuraava postaus.

Niin ja tuossa kansikuvassa on Etelä-Afrikan matkan jäljiltä pari päivää sitten kiillotetut ajokenkäni valmiina matkaan :)

Sami Hokkanen2 Comments