Päivä -4 & -3 | Helsinki - Delhi - Chennai | 6872 km

Alkusanat

Matkapyöräily vetoaa ihmisiin hyvin erilaisista syistä. Jotkut suuntavat täyttämään elinikäisen haaveen, toiset välittämään kapinallisen viestin nykypäivän ylisuojelevalle yhteiskunnalle, kun taas monille se on yksinkertaisin tapa päästä irti oravanpyörästä. Mitkä tahansa kenenkin syyt elämyspyöräilyyn ovat - tärkeintä on että otat sen ensimmäisen askeleen ja lähdet. Periaatteessa ihan sama minne... Mieluummin sinne missä et ole vielä ollut, mutta jos on joku tietty paikka joka tekee sinut onnelliseksi, niin ajaa se edestakaisin niin pitkään, että kaikki stressi, huolet, murheet, laskut ja tositeeveet ovat kaukana peräpeileissä!

Voit olla varma siitä, että mitä kauemmin matkustat sitä lähemmäs ympäröivää maailmaa pääset. Elämyspyöräily saa sinut arvostamaan eri kulttuureita, se myös opettaa uusia taitoja ja samalla luot uusia ja unohtumattomia ystävyyssuhteita, näet asioita joita et voinut edes kuvitella!

Niin kuin sanonta kuuluu - "Maailma on kuin kirja, ja ne jotka eivät matkusta näkevät vain kannen!"

Näillä sanoilla lähdetään PeterPanBiken ryhmän kanssa tutkimaan Etelä-Intian värikästä sekamelskaa ;)

17.12.2016 Helsinki

Dani

 
 
 

 

Helsinki - Delhi - Chennai

Matkalaukkuun lentää kaikki tarpeellinen, ei mitään ylimääräistä - Suomen lippu, käsidesi, taskumatti, ajovehkeet... Niin ja passi tietysti! ;)

Vaikka pakkaamisesta on tullut vuosien varrella rutiini, silti käytän pakkauslista jonka tulostan etukäteen, levitän tavarat sängylle ja katson tarkasti läpi listan kanssa, että kaikki tuli otettua. Sitten otan puolet pois... Kahden viikon matkalle nykyään tulee otettua noin 10 kiloa tavaraa, ainakin kun ajetaan lämpimissä maissa ;)  Tälläkin kertaa meinasi unohtua yksi tärkeimmistä asioista - mp3 soitin ja siihen uusi soittolista! Spotify auki ja sieltä nopeasti sain kasattua ajolistan tällekin lenkille: Santana, Bruce Springsteen, Sinatra, Buddy Guy, Dire Straights, AC/DC, Chris Rea ja Pelle Miljoona totta kai...  Nyt voi ajaa vaikka maailman äärin!

Tällä kertaa maailman ääri on Intian etelä-kärki jossa ajamme 13 päivän aikana noin 2000 kilometriä Tamil Nadu, Karnataka ja Kerala osavaltioiden läpi. Käynnistämme 22 heppaiset Bulletin moottorit Bengalinlahden kulttuurikeskittymästä, 7 miljoonan asukkaan kaupungissa, Chennaissa. 

Tarkemman matkakuvauksen ja päiväkohtaisen suunnitelman löydät tästä. Ja minä raportoin matkan varrelta, mahdollisuuksien mukaan, miten paljon suunnitelma vastasi todellisuutta!

Intian standarttien mukainen kypärä, edellyttää todella varovaista ajoa ;)

 

 

Daniil AmosovComment