Dani | PeterPanBike | Matkanjohtaja | Myynti ja Markkinointi | tuotekehitys

dani@peterpanbike.fi | +358407742284


Rakkaus pyöriin syntyi jo hyvin varhain :)

Synnyin Itänaapurissa, Leningradin kaupungissa vuonna 1988 ja muutama vuosi myöhemmin Neuvostoliitto hajosi... Jotkut pitää sitä yhteensattumana... Mutta joka tapauksessa jo hyvin nuorena jätin Äiti-Venäjän taakse ja muutin Suomeen.

Pietarin suurkaupungin jälkeen 4000 asukkaan Punkaharju oli melkoinen muutos. Hyvin nopeasti kuitenkin rakastuin Suomen luontoon ja ihmisiin - loputon metsikkö, raitis ilma ja puhdas, juomakelpoinen vesi, rehelliset ja ystävälliset ihmiset, nämä asiat ovat maailman mittakaavassa aikamoinen luksus, jota oppi kunnolla arvostamaan vasta kun elää hetken muualla.


Vetämässä moottorikelkkasafaria Lapissa...

Ironisesti kävin varusmiespalvelun Onttolan rajajääkärikomppaniassa, jossa minut käytännössä koulutettiin puolustamaan Suomen ja Venäjän välistä rajaa.

Armeijan jälkeen olikin jo päätöksen aika - mikä minusta tulee isona? Ja niin kuin elämässä usein käy, jos olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja oikealla asenteella niin kaikki järjestyy kuin itsestään. Joten luonnollinen ratkaisu Pietarin katujen kasvatille oli päättyä Lappiin eräoppaaksi!

Talven aikana tulivat tutuksi mm. lumikelkkailu, huskyt, Aurora Borealis, lumikengät, joulupukki, pilkkiminen, -40C pakkaset ja Jägermeister!


Lopullinen päätös siirtyä matkailualalle syntyi lähdettyäni ensimmäistä kertaa kokeilemaan siipiäni maailmalla 3 kuukauden rinkkareissun muodossa.

Näin, koin, haistoin, maistoin, kasvoin enemmän muutaman kuukauden aikana, kuin monen edellisen vuoden aikana yhteensä. Tapasin satoja mielenkiintoisia ihmisä, kokeilin uusia harrastuksia ja myös näin oman elämän niin sanotusti uudessa valossa!

Siitä hetkestä lähtien tiesin, että jatkossa elämäni tavallaan tai toisella tule aina liittymään matkailuun. Halusin myös jakaa kokemukset muiden kanssa ja tarvittaessa auttaa ihmisiä tekemään sen ratkaisevan ensiaskeleen mukavuusalueen ulkopuolelle.

Mopoilemassa Laosin salaisilla poluilla.Yksi elämäni hienoimmista hetkistä oli kun eräänä kauniina päivänä minulle soitettiin Finnmatkoista ja pyydettiin matkaoppaaksi Egyptiin!  En epäillyt hetkeäkään vastauksen kanssa, vaan tartuin saman tien tilaisuuteen. Seuraavat neljä vuotta menivätkin reissatessa oppaan roolissa ympäri maailmaa...

Asuin ja työskentelin mm. Egyptissä, Turkissa, Thaimaassa, Kyproksella, Espanjassa, Italiassa ja Meksikossa - Jokainen paikka erityinen ja kaunis omalla tavallaan. Rakastuin Egyptin historiaan, Turkkilaiseen arkkitehtuuriin, Kreikkalaisten rentoon elämänasenteeseen, Italialaisten elämänhaluun ja Meksikolaiseen tequilaan...


Tervetuloa minun toimistoon!

Opasaikoina aloittamani harrastus sai minut vaihtamaan työkuvani matkaoppaasta saari- ja sukellusoppaaksi. Talvi 2014-2015 menikin Khao Lakissa ja Phuketissa Raya Diversin palveluksessa. Kuuden kuukauden työkeikan jälkeen tulin takaisin Suomeen rahallisesti köyhempänä, mutta lukuisia unohtumattomia kokemuksia rikkaampana!

Samalta reissulta mukaan tarttui myös nykyinen rakas avovaimoni Laura ja Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta matkailun liikkeenjohdon opiskelupaikka.


Taas todisteena siitä, että pitää olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja oikealla asenteella on se, että tapasin PeterPanBiken perustajan Peter Ruotsalon vahingossa moottoripyöräilemässä Ranskassa. Ajatus siitä, että ainakin kaksi minun suurimmista intohimoista (moottoripyörät ja matkailu)

saa yhdistettyä ammatin muodossa saivat minut innostumaan oikein kunnolla. Kemiat ja ajatusmaailmat klikkasivat nopeasti yhteen, joten siirryin piakkoin työskentelemään PeterPanBikeen.


Tällä hetkellä minut tapaa matkanjohtajan roolissa moottoripyörämatkoilla ja kun en ole kypärä päässä maailmalla, niin Vantaan toimistolla suunnittelemassa uusia seikkailuja!

Nähdään jossakin päin maailmaa!