Päivä 06 | Uusi-Seelanti | Wellington

Wellington City cable car aseman yläasemalta!

Ja sitten alhaalta!

Ja alhaalta!

Päivä 06 | Wellington


Vapaapäivä, rentopäivä, museopäivä ja melkein renkaanvaihtopäivä. Korviani alkoi vähän kuumottamaan Mororad-liikkeessä kun varaosamyyjä napsasi kynällään pienen kiven renkaan kolosta selitettyäni ensin, että pitäisi saada uusi rengas kun on naula renkaassa. Mutta oli se kivi sentään vähän naulan näköinen! ... että sillä lailla :] ...


Muuten päivä menee Museo Te Papassa (joka maan paras museo) sekä kurvaillen Karin kanssa ylämäkeen ja alamäkeen ja cabel carin yläasemalle. Illalla löytyy sushirakastajan paratiisi. Vaatimattoman näköinen sushihihna baari jossa sushit ykköstä ja sisustus kakkosta. Kaiken kaikkiaan rento mukava päivä. Ennen susheja toisen ryhmämme kärki tulee samaan hotelliin. Sanovat ´mummo-osaston' tulevan perässä!

Riitta ja Martine sellaisina kuin heidät useimmiten näemme! :]

Museo Te Papa

Museo Te Papa

Kulttuurikärpänen Kari Kostamo Cable Car museossa!

Cable Car Museo

Daniil AmosovComment