Päivä 03 | Uusi-Seelanti | Kaitaia - Orewa

Hobitteja Cape Reinga rannalla?

Soile Karttunen ex-pokaystävänsä Pekka Karttusen kanssa ja Teija Rinne ex-poikaystävänsä Nils Rinteen kanssa Cape Reinga majakan edustalla!

Päivä 03 | Kaitaia - Orewa


Mauri Kingdomin portissa lukee closed kaartaessamme paikalle 0822am. Sama teksti lukee Awanuin kahden muun potentiaalisen aamiaispaikan ovessa. Toteamme että se la vie ja jatkamme pohjoiseen kohti Uuden-Seelannin pohjoisinta kohtaa Cape Reingaa.

Last Stop -niminen paikka tekee meille aamiaista kaikilla kolesteroleilla ja saamme samassa paikassa bensaa aika lailla kuiviin tankkeihimme. Parikymmentä viimeistä kilometriä ehti jo olla orasta huoli puserossa, että tulikohan tehtyä virhe kun emme tankanneet Awanuissa! :]


Cape Reinga on upea kuten aina... ja varsinkin auringon alla se pääsee täysiin oikeuksiinsa Tyynen Valtameren ympäröimänä. Niin ikään pieni patikka retki parkkipaikalta majakalle on pelkästään hyvästä motoristivartaloillemme. Cape Reingasta ajamme ns. free falling takaisin Awanuihin, eli jokainen saa nauttia syntisen hulppeista mutkista upeissa maisemissa omaan tahtiin ja pysähdellä kuvaamaan jos siltä tuntuu.

Awanuihin ryhmä kokoon ja nokat kohti Orewaa, mikä on pieni mukava merenrantakaupunki 35km Aucklandin pohjoispuolella! Rannalla oleva Beachbomber hotellimme on hauskin hotelli missä olen Uudessa-Seelannissa koskaan ollut. Jokainen huone on erilainen ja omastamme löytyy myös uima-allas! 


Yksi perusongelma Uudessa-Seelannissa on se, että pikkukaupungeissa ravitolat sulkevat ovensa jos ei 8pm niin viimeistään 9pm, eikä Orewa ole poikkeus. Ravintola Meditarean sen sijaan on Orewassa poikkeus. Meidät toivotaan iloisesti tervetulleiksi 0830pm ja ujon ja hiljaisen ryhmäni verbaalisten arkkujen auettua muut asiakkaat jättävät nopeasti pienin ravintolan! 

Vasemmalta takaristä; Jukka ja Wilma, Pekka ja Soile, Jorma ja Reija, Riitta, Nils ja Teija, Kimmo ja Crisse, Kari ja Martine. Eturivissä Peter. Huomaa Herra Nils Rinteen jakamat HNR-buffit!

Pekka ja Soile melkein yksityiskuvassa!

Kimmo ja Crisse nauttimassa sunnuntaista Cape Reingan kärjessä!

Jukka & Wilma.

Nisse ja Tintti.

Kimmo ja Crisse.

Teija, Airishkofii, Soile, Airiskofii, Riitta ja Airiskofii kreikkalaisessa ravintolassa!

Christina ja Martine naisten jutuilla!

 
Daniil AmosovComment