Päivä 01 | Auckland

Welcome to New Zealand!

Kiwit paikallisen bussin jäähdyttäjän koristeina!

CX197'n näyttö 24 minuuttia ennen laskeutumista!

Päivä 01 | Auckland


Uuteen-Seelantiin tulemme päivän etuajassa. Suurin syy on 11 tunnin aikaero. Jo pelkällä kahvilla ja soodavedella saa itselleen lentävän olon kun pohjilla on 2 lentokoneyötä! Tulimme Riitan, Martinen ja Karin kanssa Aucklandiin eilen. Viime yönä nukuinkin täydet 12h ja hyvältä tuntui ja tuntuu!


Tänään ryhmä on koossa ja täysilukuinen. Se täysi luku on 14. Viimeiset kaksi, Pekka ja Soile Karttunen tulivat puolilta päivin. Tämä on ensimmäinen matka itsellenikin kun ryhmäni koostuu pelkästään pariskunnista! Onko se hyvä vai sitten huono asia selviää kyllä matkan varrella! 


Pekan & Soilen ja Karin & Riitan lisäksi matkassa ovat Jukka & Wilma Rautakorpi, Kimmo & Christina Clawer-Kauranen plus Kotkan hurjat Nils & Teija Rinne sekä Jorma ja Reija Nurmiranta. Avajaispäivällisen perusteella minulla on jotenkin sellainen tunne, että tällä matkalla ei tule yhtään kiusallista hiljaisuutta :] ... ryhmäni on luontaisen monisanainen. Ehkä ei ole lainkaan huono ajatus, että joka päivälliselle valitaan puheenjohtaja joka jakaa puheenvuoroja :]!


Matkan avajaispäivällinen oli jotakin mitä kotona ei saa. Eli menimme Korealaiseen buffet-ravintolaan jossa ruoka kypsennetään itse! Ja Voilá, meistä kaikista tuli masterchief Koreán puolessa tunnissa! Tosin se luonnistuu tosimotoristeltä ikään kuin luonnostaan :] ... ja vaikka viikonloppu on, niin Aucklandin yöhön e löydy lähtijöitä korealaiseväiden jälkeen. Aikaero vetää vastustamattomasti lakanoiden väliin magneetin lailla!

Se on kaikki kromia mikä kiiltää... tai sitten kromiteippiä :)

Kaksi motoristoä mopon kromien kiillossa!

Sky City Tower Aucklandin keskustassa!

Ja Sushi maistui hyvältä. Kysykää vaikka Riitta Kostamolta!

Korelaialinen buffa vetää vakavaksi! :)

Teija Rinne ja Jorma Nurmiranta korealaisten herkkujen ääressä!

Daniil AmosovComment