Päivä -01 | Hong Kong

Bubbles 9kk ja Uuden-Seelannin matkaraamattu! Bubblesilla on oma tankkilaukku, mutta Uuden-Seelannin viranomaiset eivät päästä pientäkään koiraa maahan ilman karanteenia.

Bubbles 9kk ja Uuden-Seelannin matkaraamattu! Bubblesilla on oma tankkilaukku, mutta Uuden-Seelannin viranomaiset eivät päästä pientäkään koiraa maahan ilman karanteenia.

Päivä -01 | Hong Kong
Se on eroahdistus mikä riivaa minua lennolla Hong Kongiin. Ei, en ole eronnut Ranskan Ihmeestäni, joka on itseasiassa tällä matkalla mukana lieventämässä ahdistusta. Eroahdistus tulee kakspistekutosesta, joka kulkee myös nimellä Bubbles. Se on minun pienen pieni yorkshirenterrieri, joka painaa 2,6kg ja johon olen hurahtanut niin kuin mies vain voi koiraan hurahtaa ja vähän enemmän!
Eroahdistuksesta riippumatta olemme Hong Kongsissa kello 0615 aamulla. Me on Martinen ja minun lisäksi Riitta ja Kari Kostamo, jotka lentävät kansamme samoilla lennoilla! Kentältä otamme Airport Expresin Kowlooniin jossa meillä on kaksi postimerkin kokoista huonetta Chungking Mansionissa. Onneksi meillä ei ole matkatavaroita. Ne eivät olisi mahtuneet huoneeseen! Hong Kong on monessa suhteessa USA'n vastakohta. Moni asia mikä Amerikassa on suurta on Hong Kongissa pientä! Tämä pätee aivan eiryisesti pienten hotellien huoneisiin.
Pilvenpiirtäjät ovat kuitenkin Hong Kongissa suurta. Niin on myös ihmisten lukumäärä. Mahdumme kuitenkin sekaan ja lähdemme valloittamaan vuoria. Tarkalleen ottaen Victoria Gapiä, joka kohoaa 400m merenpinnasta aivan Hong Kongin keskustan takana.

Air Berliinin siivin Amsterdamiin...

... ja Cathay Pasificin siivin Hong Kongiin ...

... ja here we come!

Kari ja Riitta Kostamo Hong Kongin katolla

Daniil Amosov1 Comment