Päivä 1 | Alhaurín de la Torre

Tuhti aamupala kaikilla pekoneilla Torremolinoksessa ja pieni laiska kävelylenkki suomalaisten suosimalla alueella. Kierroksen aikana vastaan hurjasteli pari saksalaista rouva rollaattoreilla, mutta muuten helmikuu ei selvästikään ole massaturismin aikaa, edes suositulla Costa Del Solilla. Erinomainen viileän lämmin keli ja katukauppiaiden puute - sopii meille vallan mainiosti. 

Hannu hauskuuttamassa paikallisia lapsia :)

Meidän paikallinen kaveri Carlo tuli hakemaan tasan tarkkaan sovittuun aikaan Torremolinoksesta (harvinaista mañanasta tunnetussa kulttuurissa) ja puolen tunnin ajomatkan jälkeen oltiinkin jo perillä reissun päämajassa Villa Conmigossa hieman rannikosta sisämaahan Alhaurín de la Torren pikkukylässä.

Cava ilmestyi pöydälle kun tyhjästä ja rento, letkeä meno jatkui pitkälle iltapäivään. Meistä pitivät erittäin hyvää huolta Villan hollantilaiset omistajat Dennis ja Edvard.

Isännät Dennis ja Edward

Pyörät tuotiin Villan etupihalle noin kuuden maissa, joten hetkeksi jouduimme irtaantuman cava laseista tutustuakseen menopeleihin. Kaikki on valmista huomista ajopäivää varten!

Hetken jo luulin, että ei tämä päivä voi täydellisimmin mennä, kunnes meidät kutsuttiin syömään illallista. En tiedä, mutta kuvittelisin että näin kuninkaalliset ovat aikoinaan herkutelleet. Kaikki alkoi simppelistä tapas tyyppisestä alkuruuasta ja sitä seurasi toinen toistaan näyttävämpi annos. Hyvänä esimerkkinä - halkaistu ja chorizolla täytetty, hunajassa paistettu, pekoniin kääritty taateli! :)

On mukavaa mennä nukkumaan kun tietää, että huomenna on luvassa uusi seikkailu...

  

Daniil AmosovComment