Päivä 2 | Andalusia | Pohjois-lenkki 300 kilometrin lenkki

Mutkia, mutkia, mutkia...

Paikallisen Pekka Poudan ympäripyöreät ennusteet kerrankin pitivät paikkaa ja sadetta tosiaankin esiintyi siellä täällä pitkin päivää.  Tihkusade ei todellista motoristia paljon pelota, joten koko ryhmä lähti optimistisin mielin matkaan yhdeksän maissa.

Mutkat alkoivat käytännössä saman tien - kaasua, kytkin pohjaan, vaihde pienemmälle, kaasua ja siihen lukuisia toistoja.  Fiilistä on vaikeaa kuvata, mutta jokainen joka on tähän harrastukseen hurahtanut, sen ymmärtää selittämättäkin. Eräänlainen mies vastaan luonto asetelma tulee heti mieleen - terävät vesipisarat viiltävät kasvoja, tuuli käy välillä luuytimiin asti, mutta hymy ei hyydy hetkeksikään :)

Välillä pysähdyttiin lämmittelemään ja haukkamaan jotain pientä paikallisissa pikkukahviloissa.

Erkki löysi heti sukulaissielun paikallisesta kuppilasta.

Vähän kylmyydestä täristen, mutta voittajina, palattiin takaisin tukikohtaan. Kypäräviskit maistuivat ja saivat veren kiertämään. Sauna hoiti loput. Punaposkisina ja tyytyväisinä nautittiin maittava illallinen, jonka Dennis ja Edwart ovat meille sillä aikaa väsänneet.

Julistan tämän vuoden ensimmäinen ajopäivää päättyneeksi.

Hannu ja Matti jaksoivat vielä pitkän ajopäivän jälkeen mennä salille! :D

Hannu ja Matti jaksoivat vielä pitkän ajopäivän jälkeen mennä salille! :D

Daniil Amosov