Päivä -1 | Helsinki - Malaga

Kaasukättä alkoi kutittaa tänään kummasti ja huulien kulmat väkisin nousivat kohti korvia! Itsediagnosoitu syy - todennäköisesti vanha sairaus, jota riippuvuudeksikin kutsutaan, nimittäin matkakuume.

Pakkausvaiheessa auttaa erinomaiseksi todettu muistilista, jonka voit käyttää melkeinpä millä tahansa matkalla. Jymähdin jo ensimmäiseen kohtaan - kypärä. Putsasin huolella visiiristä marraskuisen Marokon reissulta jääneen hiekan pois ja tietysti kokeilin mahtuuko potta vielä päähän. Kypärä tuoksui jotenkin todella tutulle ja rakkaalle, sanoisinpa jopa kotoisalle. Hetki meni ennen kuin tajusin, että tämä jumalallinen tuoksu oli nimeltään "Ajokausi".

Seuraavaksi vanha, luotettava nahkarotsi, ja sekin piti tietysti laittaa päälle. Ajokengät, buffa, aurinkolasit jne. Hetken päästä olin jo täydessä ajovarustuksessa kotisohvalla kädet levällään huutamassa "Vruuum, Vruuum!".

Tyttöystävä, joka seurasi tätä touhua sivusta koko ajan, kehotti hakeutumaan hoitoon, mutta minä tiesin, niin kuin tietää jokainen motoristi, että parhaita hoitoja ovat tulevat mutkat, bensan tuoksu ja  "Vruuum, Vruuum!"

Tästä alkaa seikkailu Espanjan teillä! 

Päiväkohtainen suunnitelma

Auringon nousu- ja laskuajat + sää