Päivä 13 | USA | Tucson - Blythe

Old Tucson Studios!

Päivä 13 | Tucson - Blythe


Tänään on Arizonapäivä paria viimeistä mailia lukuunottamatta. Matkan toiseksi viimeisen yön nukumme Blythe nimisessä, ei mistään kuuluissa kaupungissa Arizonan ja Californian rajalla. Päivä alkaa kuitenkin John Wayne hengessä Old Tucson studiolla.

Old Tucson on päivän kulttuurikohteemme ja aito ja täydellinen kulissikaupunki, jossa mm. Rio Bravo on kuvattu. Kaupungissa on tehty noin 500 muutakin elokuvaa ja monilukuinen määrä mainoksia... ja molempia tehdään edelleen! Täällä saa myös väistellä postivaunuja kuten Tombstonessa. Suurin ero Tombstonen ja Old Tucsonin välillä on se, että Tombstonessa asutaan oikeasti ja Old Tucson asutaan vain leikisti ja se menee kiinni joka ilta kello kuusi.

Päivän teemana on myös huoltoasemien nuuskapurkkien ostaminen. Neljältä huoltoasemalta saamme saaliiksi 21 erikoisnuuskapurkkia. Emme kuitenkaan aio pitää illalla nuuskajuhlia. Matti ostaa niitä kaverilleen suomeen... isompaa Amerikan laatua! 

Loppupäivän tie on isoa, kaistat leveitä ja matka taittuu. Olemme perillä Blythessä hyvässä valoissa ajassa vaikka varsinainen ajo alkaa lähellä puolta päivää. Ja vähiin käy ajaminen tälläkin matkalla. Huomenna viimeinen päivä edessä.

Motoristejä kylvyssä1

Kuollut hevosvaras!

Arizona

Motoristejä kylvyssä2

Paikallisopas Old Tucsonissa

Cactus Hill

Lentokone parkkipaikka!

Lentokone parkkipaikka!

Daniil AmosovComment