Päivä 14 & 15 | USA | Blythe - Los Angeles

Joshua Tree National Park!

Päivä 14 | Blythe - Los Angeles


Se viimeinenkin ajopäivä aukeaa sinisellä taivaalla, mikä sopii meille erinomaisesti. Olemmehan me tottuneet sinisten taivaiden aamuihin. Niin ikään lupasin Jukalle ensimmäisenä ajopäivänä, että tällä matkalla ei sada, koska Jukalla ei ollut eikä ole sadekamppeita.

Viimeisen päivän ensimmäisen tunnin ajamme konetietä länteen ja vastaan tulee bäggereitä enemmän kuin olen 50 vuoden aikana nähnyt niitä yhteensä. Aamias-/tankkaustauolla selviää syy. Phoenixissa on valtakunnallinen Soul Brothers -kokoontumisajo. Ja kun katsoo väkeä tarkemmin, niin aika lailla tummaa tuntuu olevan. Ja asenne on kohdalla, desibelit jytiset niin putkista kuin kaiuttimista. Tulihan siinä vähän sellainen maalaismotoristin olo varsinkin kun vertasi omia umpilikaisia pyöriä pölyttömiin rakennettuihin taideteoksiin... :]


Mutta niin tai näin, niin me emme suuntaa aamiaiselta Soul Brothers kokoontumisajoon vaan ajamme Joshua Tree National Parkkiin jossa saamme allemme matkan viimeiset mutkat. Emmekään mitä tahansa mutkia. Joshuan läpi menevä tie on yksi matkan hauskimmista.


Anaheim ja Anaheim HD on kohdalla aika tarkalleen iltapäivä neljältä. Los Angelesin alueen moottoritiet vetävät aika hyvin kaupungin suuntaan. Samaa ei voi sanoa monistakaan vastaan tulevista kaistoista. 


Vuokraamon pihalla omassa mittarissani on tarkalleen ottaen 4966 kilometriä, mikä on juuri sopiva määrä Mexicon matkalle, joka meni kuin siellä kuuluisassa Strömsössä. Pyörien kanssa ei ollut ensimmäistäkään teknistä ongelmaa, kukaan ei kaatunut, eikä ollut mitään muutakaan ongelmaa. Hyviä kuskeja kaikki. Päättäjäispäivällisellä kuulostaakin siltä, että matka oli vähintäänkin onnistunut. Moni olisi valmis lähtemään saman tien toisinpäin takaisin!

Kake & Make & OmaKolo :)

Kake & Make & OmaKolo :)

Soul Brothers

Joshua Tree NP

Gruppo BajaCalifornia 201603 & Joshua Tree!

Bäggers.

Joshua Tree NP

Päivä 15 | Los Angeles >


Kiitos Crisse, Marjatta, Tarja, Eero, Hannu, Jukka, Kauko, Kimmo ja Matti erinomaisesta matkasta... ja PeterPanBiken kirkkaasti parhaasta Mexicon matkasta koskaan! :] ... näitä tällaisia lisää! Kun mopo kulkee, kemiat pelaavat, asenne on kohdallaan ja kohde on hyvä niin upea juttuhan siitä tulee niin kuin tuli.

Ja blogi tuli myös valmiiksi kun oli sopivasti aikaa Losissa. Itseäni kutkutti kovastikin lähteä Tarjan, Hannun ja Matin kanssa käymään Venice Beachillä, mutta en sitten lähtenyt kun halusin tämän valmiiksi ennen poistumistani maasta. Ja yes. Iso Kiitos myös jokaiselle, joka on ollut blogimatkassa mukana. Täällä PeterPan, Los Angelesin lentokenttä (LAX), USA. Hyvää alkavaa Suomi-ajokautta. Over and out!

Tarja Tammilehto

Kimmo & Crisse Kauranen - Clawer

Kauko & Marjatta Komulainen - Tuominen

Hannu Leppäkorpi

Jukka Sepänaho

Matti Lager

Eero Laine

Peter Ruotsalo

Daniil AmosovComment