Päivä 9 | Meksiko | Los Mochis - Yecora

Yecora HighWay

Päivä 8 | Los Mochis - Yecora


Pyörät ovat aamulla juuri siinä mihin ne jätimme. Niillä on ollut turvallinen yö. Ovathan ne yöpyneet kolmen konekiväärillä varustetun poliisin kanssa!

Vielä herätessäni reitti on vähän epäselvä. Päämäärä on Creel yhden yö stopin taktiikalla, mutta mitä kautta sinne mennään on kysymysmerkki. Kysymys kuuluu, että onko suorin tie päällystetty? Juteltuani parin paikallisen kanssa reitti on selvä. Lyhin reitti sopisi allroadeille vaan ei harrikoille, tosin yksi pätkä päällystetyllä reitillä on sekin aika allroadia :] 

Tänään on ainakin oman elämäni toiseksi mutkaisin HD-päivä. Se kaikista mutkaisin on ollut Korsikalla pari vuotta sitten. Maisemat ovat tänään paljon samaa kuin Arizonassa ja New Mexicossa ja mutkat kuten Uuden-Seelannin parhailla mutkateillä. Tänään en tosin vielä tiedä, että huominen pistää selvästi paremmaksi.

 

Päivän päätepiste on Yecora niminen pieni kaupunki, joka ei ole mikään varsinainen maailman napa. Mutta siellä on säädyllinen hotelli lämpimällä suihkulla ja kelpo ravintola. Missään Yecoran neljästä hotellista ei ole lämmitystä, mutta ainakin meidän hotellissa on paksut peitot. Avaimia hotellihuoneiden oviin ei ole. Emäntä vähän ihmettelee miksi me avaimia tivaamme syömään lähtiessämme, koska hän on paikalla! 

Jukka, Kake & Make ja Kimmo & Crisse

Vihreät bootzit!

Kimmo & Crisse

Sonoran maismia.

Hattukauppa

Matti, Eero & Hannu

Daniil AmosovComment