Päivä 8 | Meksiko | La Paz - Los Mochis

La Paz | Baja California

Päivä 8 | La Paz - Los Mochis


Javier Franco lähettää minulle aamulla Hannun vakuutuspaperit Chicagosta. Antaessani ne Hannulle, Eero ja Jukka alkat kuumeisen näköisenä kaivamaan pyörien papereita! Selviää suhteellisen nopeasti, että Eerolla ei ole muuta kuin Mexicon vakuutus. Eero jätti pyöränsä huoltokirjat Anaheimiin ja pyörän paperit jäivät sinne HD-manuaalien välissä! Jukan etsintäoperaatio tuottaa toivotun tuloksen. Kadoksissa ollut vuokrasopimus löytyy. Puolta tuntia myöhemmin saan sähköpostiini Eeron rekisteriotteen ja vuokrasopimuksen ja matka jatkuu satamaan.


Baja Ferriesin California Star lähtee kohte mannermexicoa 1445. Laivalla on noin 1000 matkustajaa ja laivan ainoa ravintola lopettaa tarjoilun kello 1600! Laivan ruoka on sen jälkeen perunalastupussit! Minkä mexicolaisen logiikan mukaan näin tehdään jää ikuiseksi arvoitukseksi, mutta nopeat syövät hitaat pätee ms Californian Starilla kirjaimellisesti! Auringonlasku laivan kannella on upea. Aurinko putoaa pilvettömään taivaanrantaan.


Californian Star kiinnittyy laituriin Topolopambossa 0930pm. Kello 11pm ajamme hotellin pihaan hiljaisessa Los Mochis nimisessä kaupungissa. Hotellin ravintola on vielä auki mikä erinomaisen mukava asia. Hampurilaiset Sollien kanssa huiviin ja unimaahan... Krooh ZZZzzz :)

Kake ja vanha työpaikka!

Auringonlasku

TTT... Tarja, Täytekakku & Tecate

Crisse, Tarja & Marjatta

Auringonlasku

Fish, kala, pescado!

Daniil AmosovComment