Päivä 7 | Meksiko | La Paz - Capo San Lucas - La Paz

Aamiainen Tiffanyllä tai Hotelli Bluen katolla ainakin.

Päivä 7 | La Paz - Capo San Lucas - La Paz

Vapaapäivä, rantapäivä mutta ajopäivä. Eli tosi motoristejä koko ryhmä. Jokainen lähtee vapaapäivänä 400km päiväajelulle :) ... kohteena Baja California niemimaan eteläisin piste, Cabo San Lucas. Siihen se tie sitten päättyy.

 

Los Angelesista meillä on kertynyt mittareihin noin 1200 mailia. Itse Capo San Lucas on Baja Californian turiskohde numero yksi ja yli 9 turistia 10'stä on amerikkalaisia... ja amerikkalaisten kannattaa matkustaa. Jos Thrumpista tulee presidentti USA'n rajat todennäköisesti suljetaan jollakin aikavälillä! Ja jos Thrumpista todella tulee presidentti, itse ukko jumala ei voi pelastaa amerikkaa! Ainakin toistaiseksi haluan uskoa, että se ei ole mahdollista... Donaldin pressaksi tulo siis!


Mutta yes, Capo San Lucas on hieno. Vähän turhankin hieno ja steriili. Ydinkeskustasta tulee mieleen Cape Townin Waterfront. Huvijahdit keinuvat laitureissa ja merkkiliikkeet ovat rantabulevardilla siistissä rivissä ja jonossa.


Päivän ajolenkki on kuin Helsingin pisararata jota ei taida koskaan tulla. Meno-osuus länsireunaa on nopeaa moottoritietä alusta loppuun. Paluuosuus itäpuolta on vanhaa HighWay1'stä monella hauskalla mutkalla.


Illalla pyydän Hannulle Chicagosta uudet vakuutuspaperit. Hannun orginaalit jäivät Anaheimiin vuokraamon tiskille. Toistaiseksi kukaan ei ole kysynyt mitään pepereita, mutta huomenna sellaisia kysymyksiä saattaa tulla kun poistumme laivalla mannermexicoon Baja Californian Free Trade Zonelta. Niemimaan alueella ei ole tarpeen edes leimata passia!

Dos Pelicanos?

San Lucas de Cabo

HD-Shop

Dos Motoristas?

San Lucas De Cabo

HD-Waterfront parking :)

Daniil Amosov1 Comment