Päivä 4 | Meksiko | Guerrero Negro

Veneilevät motoristit ry

Veneilevät motoristit ry

Päivä 4 | Guerrero Negro


Turistipäivä. Ei kuitenkaan rantaloma- vaan merituristipäivä. Sitä ennen kuitenkin rento aamu.

Meidän ei tarvitse olla lähtövalmiina ennen kuin 1045 ja olen 1055. Blogiyhteydet takkuilivat ja halusin saada eilisen päivän käsistäni ennen lähtöä ja sainkin.

Guerrero Negro on entinen ja vielä nykyinenkin suolakaupunki. Tänään 1000 sen 15000 asukkaasta työllistyvät suolasta. Hyvänä kakkosena kaupungin tulolähteistä tulee valasturismi  ja ymmärrän sen nopeasti päästyämme merelle. Meitä on vastassa valas jos toinenkin. Hauskinta näissä linja-auton kokoisessa merten jättiläisissä on se, että ne viihtyvät veneiden ympärillä kaatamatta niitä. Ne antavat jopa 'rapsuttaa korvan takaa'. Itse pääsin kolmesti kosketusetäisyydelle ja kerran taputtelemaan. Valainen rapsuttaminen tuntuu olevan se juttu täällä... ja hauska juttu se onkin. On kivaa roikkua veneen laidalla odotamassa milloin valas nousee pintaan seuraavan kerran aivan veneen vieressä!

Ajokilometrejä kertyy tänään pyöreä 0 ja loppuiltäpäivä menee Guerrero Negron aurinkoisella raitilla ja vähän hotellimme teressillakin. Tukikohtamme Guerrero Negrossa on erittäinkin luonteikas valasteemainen Hotel Malarrimo... joka myös vei meidät merelle kuinka ollakaan.

Matti, Eero ja Jukka

Hotel Malarrimo

Alas... :]

Lösä Tänder, MC MorMor!

Bussissa on hauska matkustaa ;)

Ylös :)

Merileijonat päivystämässä satamaa!

Daniil AmosovComment