Päivä 3 | Ensenada - Guerrero Negro

Gruppo Baja California 1

Gruppo Baja California 1

Päivä 3 | Ensenada - Guerrero Negro


Tänään maisema on moneksi. Pientä taajamaa, isoa taajamaa, isoa erämaata, pientä erämaata, pieniä kaktuksia ja isoja kaktuksia... avaraa tyhjyyttä ja paljon hauskoja mutkia. Pahuksen upea ajopäivä kaiken kaikkiaan vaikka itse sanonkin. 

Ensenadasta poistumme heti kohta puoliyhdeksän jälkeen. Suunnistamme parin kilometrin matkan HW1'lle jossa suunnistaminen on helppoa. Baja Californian niemimaalla ei voi käytännössä eksyä. Ei ainakaan kovin pahasti. Alas ja ylös menee yksi varsinainen tie, HighWay1 Mexico. Jos ranta tulee vastaan kaasukahvan puolella olet liian lähellä merta ja jos meri tulee vastaa kytkinkahvan puolella olet liian lähellä merta. 

Tuhannet ja taas tuhannet pylväskaktukset tekevät tänään kuitenkin suuremman vaikutuksen kuin meret millään puolella. Jokainen miestä on ajanut meren rannalla, mutta ei niinkään moni pylväskaktus metsässä tai pylväskaktus autiomaassa tai jotakin siltä väliltä! Vanhoissa suurissa kaktuksissa on myös historian havinaa ja ajan patinaa. Vanhimmat ovat 3-4000 vuotta elämää nähneitä.

Ajamme tänään kaiken kaikkiaan 2 in 1 (two in one)... eli paketoimme kaksi lyhyempää päivää yhdeksi pidemmäksi ja meille jää 2 yötä valaskaupunki Guerrero Negroon. Kilometrejä kertyy tänään aika lailla tarkkaan 600 kappaletta!

Kimmo ja Crisse HW1'llä

Onko kortille kenttää!?

HighWay1

Kaktusten varjoon!

Superia tankkiin! :)

HighWay1 - Jukka Sepänaho

Daniil AmosovComment