Päivä 02 | Los Angeles - Ensenada

Valmiina lähtöön Anaheimissa. Vasemalta Matti Lager, Hannu Leppäkorpi, Kimmo Kauranen, Tarja Tamilehto, Cristina Kauranen-Clawer, Eero Laine, Marjatta Tuominen, Jukka Sepänaho ja Kauko Komulainen.

Päivä 2 | Los Angeles - Ensenada


Meriusva peittää enkelten kaupungin työntäessäni hotellihuoneen verhoja sivuun. Meriusva työntyy sivuun saapuessamme Anaheim Harley Davidsonille. Mike, pyöriemme luovuttaja saapuu kymmeneltä kymmenen minuuttia meidän jälkeemme. Vähän reilu tuntia myöhemmin koneet käyvät ja nokat kääntyvät kohti San Diegoa.

Kimmo ja Crisse saivat vähän enemmän ajetun pyörän. Heidän Ultra Limited mittarissa viisinkertainen määrä minun pyöräni mittariin verrattuna joka on toiseksi eniten ajettu. Minulla on mittarissa 4mailia ja Kimmolla 22 mailia. Että sillä lailla. Uusien täysin naarmuttomien pyörien saaminen on aina vähän kaksipiippuinen juttu... mutta kestämme sen kuin motoristit!

San Diegossa ajamme 75-tie loopin joka on ehdottomasti ajamisen arvoinen. Tie kulkee pitkin kapeaa kannasta San Diegon edustalla! Mexicon raja on kohdalla iltapäivän puolessa. Kukaan viranomainen ei ole kiinnostunut meistä. Ainoastaan tietulliasemilla miestä ollaan kiinnostuneita :)

... kolme pysähdyksen taktiikalla olemme Ensenadassa kaksi tuntia USA'sta poistumisen jälkeen. Hotellimme Estero Beach löytyy kymmenisen kilometriä Ensenadan eteläpuolelta biitziltä. Eikä ollenkaan pahannäköiseltä biitziltä. 

Ensimmäisen päivän maileja kertyi aika lailla 200, eli 320 kilometriä. Viva Mexico. Nyt yhdelle Tequilalle!

San Diego1

Jeesus vartioi tietä no 1

Estero Beach Hotel... Kimmo ja Hannu matkalla kypärätequilalle!?

San Diego2

HighWay1 Mexico

Tarjalla taitaa olla ryhmän cooleimmat polvisuojat! :)

Daniil AmosovComment