Päivä 1 | Baja California | Helsinki - L.A.

Jonny Cash laulaa iPhonessani 'I met you accidently this morning...' kello 0600. Hampaiden pesu, aamubanaani ja pieni zombiekävely Töölöntorin taksitolpalle jossa olen 0625. Parikymmentä minuuttia myöhemmin olen lentokentällä. Tasan kahdeksalta nousen ilmaan niillä kotimaisilla sinivalkoisilla siivillä.

Hannu Leppäkorpi, Matti Lager ja Jukka Sepänaho ovat samassa koneessa. Matka alkaa suuresti kuten Amerikkaan mennessä sopii kuvaa. Finnair lentää tänä aamuna Lontooseen A340'llä Airbussilla.

British Airways pistää kuitenkin Lontoossa paremmaksi ja matka jatkuu Airbus 380'llä. Kauaksi on pitkä matka, mutta vajaan 11 tunnin lentämisen jälkeen airbussin renkaat kirskahtavat kiitorataan Los Angelesissa. Mission Impossible 4 ja pahasti kesken mutta paluumatkalla sitten loput.

Ryhmä löytyy sieltä mistä pitikin löytyä, eli LAX Hiltonin baarista tasoittelemassa aikaeroa. Baarissa pieni briiffaus tulevasta, melatoniiniä huuleen ja unimaahan. Saa kai se vähän väsyttää kun sisäinen kello käy suomen aamun kahdeksaa. Helsingin ja Los Angelesin välillä on 10h aikaero! Ja aamulla tositoimiin... motoristin tositoimiin!

Englanti tänään kello 0845.

LAX tänään 2016

Hotellissamme tänään 2330

Matti Lager arpoo Lontoossa että kakkoseen vai kolmoseen!

Daniil AmosovComment