6 I El Reno - Amarillo I 384 km

Päivä alkoi tuttuun, kello 8 aikaan, tai olihan se jo alkanut paria tuntia aikaisemmin aamiaisella. Nyt alkaa jetlag meistä useammalla helpottamaan ja nukuttu tuntimäärä alkaa kompensoimaan päivän rasituksia.

Harri laittaa Harrikkaansa ajokuntoon.

Ensimmäiseksi pysähdyimme Intiaanikauppaan shoppailemaan ja täydentämään juomavarastojamme.

Kuva kuvauksesta.

Etsi kuvasta motoristi.

Seuraava pysähdys oli Elk Cityssä, National Route 66 museossa, jossa saatiin tutustua Routen historiaan. Osa nappasi pikalounaat siinä samalla.

Raimo yritti saada palvelua, vähän jäykältä myyjältä!

Anssi terassilla.

Vesku tutkii yläkertaa.

Anne ja Pasi.

Lounastauko.

National Route 66 museon lavastuksia.

Sen jälkeen matka jatkui Harleylle kylään, Erickin pikkukaupunkiin. Siellä saimme täyslaidallisen redneck - vieraanvaraisuutta. Showmiehenä Harley osaa viihdyttää, vaikka kielenkäyttö saattaakin vähän hirvittää arempaa.

Harleyn Redneck castle.

Vanhin Route66 -kyltti sai kiertää yleisössä hetken.

Monika pääsi Harleyn kainaloon.

Sama tapahtui Annelle.

Ja Teuvolle.

Loppumatkan vetäisimme yhden pysähdyksen taktiikalla, suoraan Amarilloon. Välillä motaria ja välillä sen vieressä kulkevaa vanhaa Routea. Bensispysähdyksellä avulias poliisisetä tiesi varoittaa, että kannattaa vetää takaisin ylös motarille ajoissa, ettei aja hiekaksi yhtäkkiä muuttuvalta tieltä ulos. Auttelevat kuulemma jatkuvasti sieltä motoristeja ylös. Olisikohan asiasta varoittava kyltti jotenkin liian suuri ponnistus Teksasille?

Teuvo ja teksasilainen poliisi.

Teksasissa suorat ovat… noh, suoria, pitkiä ja tuulisia. Lopulta kuitenkin pääsimme hotellillemme - joka sijaitsee todella kätevästi, aivan Big Texan -ravintolan vieressä, kätevästi siksi, että kun ahdoimme itsemme jälleen ihan ylös asti täys, niin jaksoimme juuri raahautua huoneisiimme nukkumaan.

Joko päästään syömään?

Päästiin!

Mukava päivä - josta on paljon kuvia!

Riitta Tynkkynen2 Comments