Päivät 10-11 | Varanasi | Huoltopäivä | 0km

Viimeinen mahdollisuus huoltaa pyörät virallisissa Royal Enfield merkeissä. Chennaista asti mukana ollut huoltoautomme palaa takaisin lähtöruutuun ja me jatkamme omillaan matkaa kohti Nepalia ja sieltä Kiinaan. Kathmandussa taarvittaessa saisimme vielä RE varaosia, mutta sen jälkeen seuraava diileri onkin jo Saksassa :)

Päivän aikana kiristettiin kaikki mutterit, vaihdetiin öljyt ja filtterit. Ketjut kiristettiin ja rasvatiin.  Kaikissa valkoisissa pyörissä kaasuvaijeri oli asennettu oikein, mutta kaikissa mustissa väärinpäin - tuumimme, että eriväriset vekottimet tulivat hihnalta eri päivinä ja asialla ollut eri asentaja.

Matin kanssa tehtiin 17 nyyttiä - joihin jaettiin kaikki mukaan otettavat varaosat - jokaiselle kuskille yksi nyytti matkaan. Listasta voi jatkossa kätevästi tarkistaa mikä osa on kenenkin hallussa.


Illaksi saimme kutsun Varanasin RE Showroomiin. Oli paljon paikallisia motoristeja ja mediaa. Kaiken kaikkiaan voin rohkeasti antaa Roayl Enfieldille 10 pistettä avusta matkan varrelta ja milenkiinnosta matkaamme kohtaan. Hieno brändi josta tulemme varmasti kuulemaan lisää myös Euroopassa lähitulevaisuudessa ;)

Montako motoristia mahtuu pieneen Forssaan? :) Vastaus ainakin 17 + 3 paikallista.


Video päivä 10-11 | Varanasi