Päivä 1 | Helsinki - Torremolinos Andalucia |

Kevään ruosteenpoistoreissu Andaluciaan alkaa juuri nyt. Ajokelit näyttäisi olevan juuri siltä mitä on tilattukin, Helsingin lähtölämpötilaan on eroa vain vaivaiset 30 C. Tiedämme hyvinkin, että suurin piirtein juurikin tässä lämpötilassa, siis + 15 C ja siitä ylöspäin alkaa talven ruosteet  irtoamaan, ranteet aukeamaan ja erityisesti mieli virkistymään...

Meitä on nyt poikkeuksellisen suuri joukko liikkeellä, yhteensä 12 motoristia + MJ - ja kaikki ovat liikkeellä tosissaan.  
"Osasto Fuge Boys", eli Teijo, Mika, Lasse ja Antti jotka saapuivat paikalle jo ennenkö blogin - 4 päivää oli edes avattu, puhumattakaan Lassesta joka siirtyi talvikodistaan kolmen päivän ajaksi hotellimajoitukseen ja aitoon motoristitunnelmaan. Jussi ja Juho puolestaan saapuivat päivän meitä pääjoukkoa aikaisemmin ja hyvä niin, koska nyt jäi ylimääräinen vuorokausi aikaa etsiskellä lennolla kadonneita ajovarusteita, jotka mukavasti löytyivät juuri ennen ajopäivän alkua. Aamukoneessa siis istuivat veljekset Lasse ja Tommy, Orimattilan orit Hemppa ja Aarne sekä Jape Hämeestä. Hmm... tästähän näyttäsi tulevan vähintään kolmen Lassen matka...  

Tänään ei vielä päästy ajamaan, mutta pidimme sitäkin tehokkaammat verbaaliharjoitukset moottoripyörällä ajamisen hienouksista samalla tutustuen toisiimme. Pian selvisikin, että yli puolet matkalaisista on jo aikaisemmin ajanut jonkin muun PeterPanBike matkan ja reissukonsepti oli selvillä.
Konseptihan on sinänsä yksinkertainen - ajetaan sopivan paljon, hotellit on nukkumista varten, mutta illallisesta pitää ehtiä nauttimaan. 

Peli oli siis melko selvää ja päivällä keskityimmekin pääasiassa hiekkalinnojen rakenteluun ja illalla ohjelma päätettiin maittavalla Tapas -illallisella, jossa makuja ja maistiaisia riitti. Tästä olikin hyvä suunnistaa yöpuulle. 

Eipä taida harrikkapojat tietää, että vuokraamon Trumpat odottaa kärsimättömänä kuskejaan... 

Eipä taida harrikkapojat tietää, että vuokraamon Trumpat odottaa kärsimättömänä kuskejaan... 

Päivän puhdetyöt ja hyvä illallinen, siitä on iloiset motoristit tehty (oikeasti ei tehty mitään hiekkalinnoja..) 

Päivän puhdetyöt ja hyvä illallinen, siitä on iloiset motoristit tehty (oikeasti ei tehty mitään hiekkalinnoja..) 

IMG_0786.JPG
Jyrki LehtinenComment