Päivä -4 | Manse - Mansesteri - Tampesteri - Tampere | 0 km

Check! - on kupletin juoni tänään!

PeterPanBiken Andalucian kevään kolmen ajopäivän pikamutkamatkan alkuun on aikaa enää muutama päivä, joten nyt on hyvä varmistaa että kaikki yksityiskohdat ovat ns. jiirissä. Lentoliput, ajovarusteet, navi ja kartat, puhelin, laturit,  kypäräsetti, soittolistat, hotellivaraukset jne jne jne.

Ketkä tavataan keskiviikkoaamuna lentopysäkillä ja ketkä ovat jo Aurikorannikon lämmössä pääsiäistä viettämässä? Opettele vielä asiakkaiden nimet ja muista kuka on kukin ja kenenkin kaveri ennestään, kuka on jo PPB matkaveteraani ja kuka ensikertalainen.
  
Kuka majoittuu kenenkin kanssa, kenellä on oma huone, ketkä eivät majoitu hotellissa lainkaan, vaan omassa majapaikassa Fugessa. Kuka osallistuu illallisille, (varaa pöydät aloitusillalliselle) jne.
-
Edelleen, pitääkö pyörävaraukset vielä kutinsa, onko vuokrakalustoon tullut viime hetken muutoksia, onko noudot ja kyydit vuokraamolle kumppanilla muistissa.

Tässä vain muutama yksityiskohta joita matkanjohtaja miettii ja kertaa ennen matkaa, jotta tämäkin PPB matka olisi ainutlaatuinen kokemus ja elämys jokaiselle matkaan lähtevälle moottoripyörämatkaseikkailijalle.

Tervetuloa matkaan mukaan, joko itse pyörän päällä istuen tai omalta kotisohvalta matkablogia lukien.

PS.
Jos suunnittelet matkaa, jonne lähdet vielä joku päivä, niin muista, että sellaista päivää ei kalenterista löydy!  Sen sijaan on hyvä muistaa, että Life Is Now!

Tervetuloa, t. Jyrki

         

Jyrki Lehtinen1 Comment