02.jpg
03.jpg

Päivä 02 | Veliky Novgorod - Moskova | 533km
Tänään on enemmän tai vähemmän siirtymätaival... ja ehkä koko matkan vähiten inspiroiva ajopäivä teiden ja maisemien puolesta. M10 Pietarista Moskovaan on paljon suoraa ja paljon rekkoja. Rekkojen ohittelu pitää kuitenkin hereillä ja on loppupelissä hauskaa. Sinikka ja Timppa tulevat koko päivän imussa kuin kuin kumonauhan varressa! Eikä loppuryhmäkään koskaan kaukana ole. Ja päivän teemaan sopii hyvin rekkakuski lounas rekkakuskien paikassa!
Moskovassa harjoittelemme myös vähän keskikaistaa ajoa ja hyvin menee! Touratechin laukut voisivat kuitenkin olla vähän kapeammatkin. Niiden leveys on 107cm mikä pitää aina muistaa. Ideaalia on kun laukut eivät ole stongaa leveämmät. Siinä tietaa aina että ei kolahda jos stonga meni! :)
Veliky Novgorodissa olemme aamulla kuitenkin sen verran turisteja ja kulttuurimatkailijoita, että käymme katsomassa paikallisen Kremlin, vanhan linnoituksen. Ulkopuolelta tietty! Ja syksy on tänään kohdallaan. Koko iltapäivän +23- +27... ja gorejen topat riisuttiin jo aamulla. Elinen iltapäivä kiipesi lämpötiloiltaan myös yli +20 celciusta! 
Moskovan liikenteessä emme ole yksin, mutta ei se kuitenkaan niin paha ole mitä aina annetaan ymmärtää. Ja luovalla ajolla pääsee moottoripyörällä aina eteenpäin kohtuudella laukkujen leveyksistä riippumatta. Harasoo ja nut syömään! Jatkuu huomenna!

 Jani ja Veliky Novgorodin Kreml... se sama jonka edessä poseeraamme yläkuvissa!

Jani ja Veliky Novgorodin Kreml... se sama jonka edessä poseeraamme yläkuvissa!

05.jpg
07.jpg
08.jpg

Mutkat eivät ole rasitteeksi Pietari - Moskava Higwayllä! Vasemmalla Jani näyttää miten tosimotoristi pitää tauot. Pyörän satulassa!

Ravintolastamme löytyi illalla söpö sika ja papukaija... päivän rankin löyty oli kuitenkin heti aamulla Veliky Novgorodissa. Minibaarissa oli aromikkaat gorekengät ja sukat ! :)

 Bali Express  Social Club  kypäräkaljalla Moskovan hotellin baarissa!

Bali Express Social Club kypäräkaljalla Moskovan hotellin baarissa!

Comment