Päivä 01 | Taavetti - Pietari - Veliky Novgorod | 486km

Sinikka ja Sinikan peruustusvaihde Timppa!

Sinikka ja Sinikan peruustusvaihde Timppa!

Kello soi kello 0700. Olen herännyt jo 30min aikaisemmin ja Kimmo on tarjonnut aamukahvit sänkyyn 10 min aikaisemmin! Hyvä palvelu tässä hotellissa! Ehkä voidaan tehdä tapa! Vai mitä Kimmo? :)
Mutta yes, päivän sankarimotoristi numero yksi on kuitenkin Risto Serola, Kaakon Autokatsastuksesta Haminasta! Risto on Jussin ystävä ja kun Jussi soitti Ristolle, että yksi rekisteriote olisi tarpeen, se oli rajalla tunti ja 10 minuttiia myöhemmin!
Timppa oli liikkeellä ihan hyvällä kopiokonepaperiprintollä, mutta printillä kuitenkin ja herra Venäjän rajaviranomainen oli sitä mieltä, että pitää olla original! "Where is original", kuului kysymys monta kertaa!
Veliky Novgorodissa, ensimmäsen päivän pääteasemalla olemme kello puoli seitsämän 486 kilometriä mitarissa. Pietarin keskustan jätimme lähialuematkailulle ja kaarsimme patotielle ja sieltä Lugaan josta edelleen pikkutietä Veliky Novgorodiin. Viipuri - Pietari välin ajoimme ns. keskireittiä joka menee highwayn ja rantatien välissä. Se on yllätävän mukava. Sopivasti mutkia ja hyvässä kunnossa! Matkan ensimmäiset seljankat syömme Terijoella! Hyvältä maistui kostean aamupäivän päätteeksi! 

02.jpg
04.jpg
03.jpg
05.jpg
07.jpg
06.jpg

Viipurissa oli pari kosteampaakin kohtaa! Aamun ensimmäinen tunti oli Kimmon kotorännejä Taavetin ja Vaalimaan välissä!

09.jpg
11.jpg
12.jpg
Jussi, sankarimoristi Risto Serola ja Timppa!

Jussi, sankarimoristi Risto Serola ja Timppa!

Jussi ja se kuuluisa kypäräkalja!

Jussi ja se kuuluisa kypäräkalja!

Daniil Amosov1 Comment