Lenin
Lenin
15c.jpg

Lenin setä löytyi päivän loppupuolella pienestä kylästä, mutta voimissaan kuin kommunismin hyvillä päivillä! :)

Päivä 03 | Moskova - Kovrov | 283km
Herään Legendary Hotel Sovjetskojessa 0730 ja eilisin blogia pukkaa heti herättyä. Blogi on eetterissä 0815 ja seuraan Kimmoa aamiaiselle! Aamiainen ei sinänsä ole ihmeellinen vaikka onkin hyvä, mutta vanhan hotellin yleiset tilat ovat ylellisen verasillemaiset ja luovat hauskan uniikin tunnelman. Hinta laatu suhteessa parhaita paikkoja missä olen Venäjällä koskaan majoittunut yksin tai ryhmän kanssa! 
Pyörien koneet käyvät 0905 ja puoli tuntia myöhemmin asetelemme niitä punaisen torin reunalle. Poliiseja se ei tunnu häiritsevän kun saamme menopelimme sopivasti pois autojen tieltä. Torikuva ja toinenkin ja kaupungista ulos. 
Emme ole tänäänkään Moskovan liikenteessä yksin, mutta etenemme kohtuudella! Autojen myynnin voisi silti Venäjällä lolettaa tänään ikuisiksi ajoiksi. Niitä on jo ihan tarpeeksi! :] Moskovasta hurutamme ämseiskaa pitkin Vladimir nimisee kaupunkiin, jossa mäkkärilounas! McBorchia ja McSeljankaan ei vielä ole, mutta tyydymme perinteisiin vaihtoehtoihin! Vladimirista kurvailemme pieniä maalaisteitä Kovroviin jossa olemme hyvässä ajassa kello 1600 aika lailla tasan! Tänään oli vasta kolmas varsinainen ajopäivä ja matkaa jäljellä enään reilu 20000km, mutta ryhmä etenee jo loistavasi yhdessä! Sellaista se on paljon ajaneiden motoristien kanssa. Seisovat autojonot ohitetaan siltä puolelta mistä mahtuu paremmin sekä molemmin puolin ja keskeltä. Venäjällä luovuus on hyvästä ja useimmat autoilijat antavat tilaa!
 

04.jpg
03.jpg
Erkki Turklahti
06.jpg

Punaisen torin laidalla. Torille ei pääse mopoilla kuinka ollakkaan! Tai kyllä pääsisi jos vain menisi, mutta matkan jatkumiseen tulisi pieni tai suuri viive! Ylhäällä ryhmä poseeraa vastavaloon alla Jussi ja Erkki myötävaloon!

 Kreml, Venäjän vallan keskus!

Kreml, Venäjän vallan keskus!

12.jpg
11.jpg

Tällä laillako ne kaikki kotkalaiset bensakauppiaat tankkaavat ulkomailla? :)

 Bolsoi teatterin liikenevaloissa!

Bolsoi teatterin liikenevaloissa!

01.jpg

Comment