Päivä 14 | Blythe - Los Angeles | 390km

Viimeinen ajopäivä. Vaikka tuntuu kuin olisimme juuri eilen lähteneet Anaheimista kohti Mexicoa. Baja Californian upeiden maisemien mutkateillä  aika on juossut kovempaa kuin mitä harrikkalla on pysynyt perässä :) Niin tai näin, onneksemme vielä viimeisellekin ajopäivälle löytyy muutakin ohjelmaa kuin pyörien luovutus ja se on luonnonpuisto nimeltä Joshua Tree. Nimestään huolimatta paikalla ei ole muuta yhteistä U2:n loistavan LP:n kanssa kuin että tämäkin Joshua Tree on loistava :) 

Joshua Tree on kohdallamme 100km:n aamuisen Interstate osuuden jälkeen. Seuraavat 100km ajamme luonnonpuiston läpi johtavaa mutkatietä, minkä varrella maisemat vaihtelevat ”kauniit maisemat asteikon” yläpäässä ja vähän sen ylikin…:) Toisinpaikoin Joshua Treen maisemat olivat monelle meistä ennennäkemättömiä. Kuin vieraalta planeetalta. Tuire sen sanoi, eikä Joshua Tree:ssa paljon muuta sanonutkaan kuin ”Tämä on taivas… Olemme ajaneet taivaaseen…”:):) 

Joshua Tree National Park, California USA, Planet Earth.

Joshua Tree National Park, California USA, Planet Earth.

Make vaihtoi kuskista kyytiläiseksi, niin jää enemmän aikaa maisemille ;)

Make vaihtoi kuskista kyytiläiseksi, niin jää enemmän aikaa maisemille ;)

Tuire on ajanut harrikalla taivaaseen :)

Tuire on ajanut harrikalla taivaaseen :)

Vararengas kulki Mikon kyydissä Mexicosta USA:han pullollisella Tequilaa :) Kiitos Mikko !:)

Vararengas kulki Mikon kyydissä Mexicosta USA:han pullollisella Tequilaa :) Kiitos Mikko !:)

Koska Blythen hotelliaamiainen oli mallia murot ja muffinssit, pysähdyimme vielä Joshua Treen taivaskokemusten jälkeen nauttimaan kunnon aamiaisen. Täältä 29 Palms:sta oli jäljellä enää loppuveto Anaheimiin. Harley Davidson Anaheimin pihaan parkkeerasimme pyörämme niiden luovutusta varten klo.16:00. Se on siinä ! Baja California on saatu päätökseen onnelisten tähtien alla !:) Anaheimista matka jatkui taxeilla LAX Sheratoniin, missä nautimme vielä herkullisen päättäjäisillallisen. Loistava Baja California alkaa olemaan paluulentoja vaille paketissa :)

Pyörät palautettuina HD-Anaheimille. Pekan mittariin kertyi 5030km.

Pyörät palautettuina HD-Anaheimille. Pekan mittariin kertyi 5030km.

Baja Californian päättäjäisillallisella. Kippis loistavalle moottoripyörämatkalle !

Baja Californian päättäjäisillallisella. Kippis loistavalle moottoripyörämatkalle !

Daniil AmosovComment