KIITOS | Los Angeles - Helsinki - Heinola

Tässä vaiheessa kun Baja Californian harrikat ovat olleet parkissa jo muutaman päivän, tämä letkaamme sitkeästi seurannut blogi saa sen vihdoinkin kiinni. Eli tänään on tänään ja nyt on nyt. Mazatlan Mexico +33 astetta, Heinola Finland -1 astetta ja räntää sataa :)

Kaikki ovat palanneet Los Angelesista kotisuomeen. Pekka ja Helena lensivät Tukholman kautta, Telle ja Tuire Lontoon kautta ja Pekka, Make, Jari, Pena ja Mikko Municin kautta HelsinkiVantaalle.

Pekan matkatavarat kulkivat HelsinkiVantaalla vahtikoiran valvonnassa :)

Pekan matkatavarat kulkivat HelsinkiVantaalla vahtikoiran valvonnassa :)

Baja California oli todella hieno moottoripyörämatka. Myös onnea oli runsaasti matkassa. Kaatumisilta vältyttiin (paria pientä paikallaan pyllähdystä ei lasketa:)). Myöskään teknisiä ongelmia ei ollut, kun renkaan vaihto lasketaan perus huoltotoimiin ;) Ja ajosää ei olisi voinut parempi olla kun metriäkään emme sateessa ajaneet. Baja Californian tiet ja maisemat ovat alusta loppuun parasta A-ykköstä ja vieraanvaraisesta Mexicosta on vaikea olla pitämättä vaikka vakavissaan yrittäisi... Samaa täytyy kyllä todeta tästä Baja California ryhmästä :) 

Pekka, Helena, Tuire, Tellervo, Pentti, Jari, Mikko ja Markku. SUURI LÄMMIN KIITOS teille omasta sekä PeterPanBiken puolesta tästä unohtumattomasta matkasta !!! Mahtavalla asenteella ja huumorilla teitte työmatkastani lomamatkan ;) KIITOS myös kaikille blogin seuraajille jotka jaksoitte uskoa, että tämä tästä joku kaunis päivä vielä valmistuu !;)

MUCHAS GRACIAS COMPAÑEROS ! VIVA MEXICO !:)

OVER AND OUT, PEKKA, HEINOLA                                                                                                                    

Daniil AmosovComment