Päivä 09 | Yecora - Creel | 280km

Sierra Madren kätköissä lymyilevän Yecoran aamu oli siinä määrin raikkaan puoleinen, että pitkästä aikaa oli mahdollista pukea nahkatakki päälle. Sitten ei muutakuin maittavat aamiais munakkaat ja papumössöt vatsan pohjille, pakkaukset kiinni harrikoihin ja keulat kohti Creeliä.

Päivän kilometrit eivät päätä huimaa mutta maisemat kylläkin :) Ajopäivästä kehkeytyi täysi päiväpuhde, tien kulkiessa koko päivän Sierra Madren huikeissa maisemissa. Päivän rataprofiili oli miljoonalla mutkalla, nousulla ja laskulla. Pitkät suorat loistivat poissaolollaan. 

Telle ja Tuire liput hulmuten Sierra Madren maisemissa :)

Telle ja Tuire liput hulmuten Sierra Madren maisemissa :)

Tällä suorituksella ei päässyt vielä jäseneksi Jarin perustamaan kerhoon MC Flying Side Bags ;)

Tällä suorituksella ei päässyt vielä jäseneksi Jarin perustamaan kerhoon MC Flying Side Bags ;)

Mikko ja Pena matkalla Yecorasta Creeliin. Sierra Madre, Mexico.

Mikko ja Pena matkalla Yecorasta Creeliin. Sierra Madre, Mexico.

Pemexin tankkaajan letkupoika viihtyy työssään erinomaisesti jos saa ilmeestä ennustaa...;)

Pemexin tankkaajan letkupoika viihtyy työssään erinomaisesti jos saa ilmeestä ennustaa...;)

Sierra Madren serpentiinitiet vaikuttivat luonnollisesti myös ajonopeuksiin. Siinä missä yksi haluaa nauttia mutkista astinlaudat kipinöiden, haluaa toinen ottaa mutkat rauhallisempaan tahtiin. Niinpä oli viisainta edetä kohti Creeliä mielummin omaan tahtiin kuin koko ryhmä tiiviissä nipussa. Ryhmä saatiin kuitenkin hienosti päivän mittaan kokoon tankkausta ja Creeliin saapumista varten. Mikko kävi jo vähän ennakkoon tiedustelemassa miltä Chihuahuaan vievä tie näyttää, huitaisten selkä suorana ja katse horisontissa risteyksen ohi missä Make ja kumppanit huitoivat Creelin suuntaan…:) 2300m:n korkeuksissa sijaitsevan Creelin raitille saavuimme lopulta kuitenkin koko ryhmän voimin. Raikas vuoristoilma raikastui entisestään, sateen alkaessa juuri samalla hetkellä kun sammuttelimme pyörät majapaikkamme parkkipaikalle :) Majoituksemme Villa Mexicana on hauska mökkikylä, mikä tarjoili erinomaisen majoituksen lisäksi meille maittavan illallisen. Sikeitä yöuniamme säesti lähes koko yön kestänyt sateenropina :)

Kippis Sierra Madren mainioille mutkateille ! Villa Mexicana, Creel.

Kippis Sierra Madren mainioille mutkateille ! Villa Mexicana, Creel.

Villa Mexicanan Tarahumara inkkarit...:)

Villa Mexicanan Tarahumara inkkarit...:)

Daniil AmosovComment