P 07 | Mazatlan - Los Mochis | 450km

Hyvin levätyn vapaapäivän jälkeen oli aika palata takaisin baanalle. Sää jatkui paahtavana helteenä, mittarin näyttäessä jo heti aamusta 35 astetta. Päivän ehdoton ykköskohde oli helppo valita. Se on Mexicossa Maya pyramideja moninverroin harvinaisempi nähtävyys ja se on Harley Davidson liike. Koko luoteis mexicon ainoa sellainen koreilee Culiacanissa ja Culiacan näytti onnekkaasti törröttävän karttalehdellä keskellä tämän päiväistä reittiämme Mazatlanista Los Mochikseen :)

Tie Mazatlanista Culiacaniin oli mukavaa ajeltavaa mexicolaisessa maalaismaisemassa. Lämpötila nousi aika nopeasti 40 asteeseen ja pysytteli siellä koko päivän. Veden kulutus alkoi lähentelemään litroissa polttoaineen kulutusta :)

Selfie pitkän ajopäivän jälkeen helteisessä mexicossa :)

Selfie pitkän ajopäivän jälkeen helteisessä mexicossa :)

Harley Davidson Culiacan Ruta 15 löytyi Culiacanin laitamilta kuin keidas keskeltä kuumaa autiomaata. Todelliseksi keitaaksi paikka myös osoittautui. Huollosta löytyi hetkessä kauan ja hartaasti etsitty takarengas ja pyörä saatiin samointein työnalle. Samalla myös ison Pekan pyörään lisättiin painetta takaiskareihin ja lopuksi tarkistettiin vielä kaikkien öljyt ja sitä myös lisättiin hieman Pentin pyörään. Huollon aikana aika kului mukavasti ilmastoidussa liikkeessä HD-paitoja shoppaillessa. Koko varikkostoppi kesti vain puolisentoista tuntia ja palvelu oli suorastaan häkellyttävän hyvää.

Mexicossa huomattavasti harvinaisempi näky kuin Maya pyramidi :)

Mexicossa huomattavasti harvinaisempi näky kuin Maya pyramidi :)

Autonrengas vaihtuu moottoripyöränrenkaaksi Culiacanin HD-huollossa noin tunnissa.

Autonrengas vaihtuu moottoripyöränrenkaaksi Culiacanin HD-huollossa noin tunnissa.

Culiacanin HD-pomo Luis Soltero ja harvinaiset vieraat kaukaa pohjolasta :)

Culiacanin HD-pomo Luis Soltero ja harvinaiset vieraat kaukaa pohjolasta :)

Hyvin palvellut autonrengas lähti matkaamme vararenkaaksi. Katu-uskottavuus nousi myös huomattavasti ;)

Hyvin palvellut autonrengas lähti matkaamme vararenkaaksi. Katu-uskottavuus nousi myös huomattavasti ;)

Culiacanista viimeiset 200km Los Mochikseen kulki joutuisasti maksullista moottoritietä pitkin. Los Mochiksessa vielä helteisen ajopäivän päätteksi mainio illallinen ja kippistelyt päivän erinomaisesti onnistuneelle varikkostopille :)

 

 

Daniil AmosovComment