Päivä 06 | Vapaapäivä | Mazatlan

Öinen laivamatka BajaFerriesillä sujui hienosti. Hytit oli tilavat ja siistit ja kun vielä Tyyni Valtamerikin pysyi nimensä veroisesti tyynenä, sai laivalla nukuttua kelpo yöunet.

Mazatlanin terminaalista oli vielä noin varttitunnin aamuinen kaupunkiajo rantahotelli Coral Islandiin. Huoneiden vapautumista odotellessa osa suuntasi suoraan uima-altaalle, osa rantabulevardin viihtyisille terasseille. 

Pena, Telle ja Mikko bongailemassa delfiinejä Mazatlaniin rantautumista odotellessa :)

Maihinnousu Mazatlaniin on juuri alkamassa.

Baja Staria tuupataan laituriin.

Allekirjoittaneen ohjelman nimi oli takarenkaan etsintä :) Siitä tulikin hikistä puuhaa, lämpötilan noustessa Mazatlanissa 40 asteeseen ja ylikin. Ja niin uskomattomalta kuin se saattaa kuulostaakkin, ei 300000 asukkaan Mazatlanista löydy yhtään Harley Davidson liikettä!

Niinpä rengasta tuli metsästettyä lukuisista muista moottoripyöräliikkeistä mukaan lukien Hondan ja Yamahan suuret merkkiliikkeet. Jokaisesta liikkeestä tuli runsaasti apua renkaan etsintään mutta mikään ei auttanut. Suuren rengasjahdin lopputulos oli täysi vesiperä… Matka jatkukoon siis edelleen auton vararenkaalla :)

Tämä auton vararenkaalla customoitu Street Glide on nyt allekirjoittaneen käytössä ja Jari vastaavasti ajelee Pekan Road Glidella.

Joskus muistan nähneeni hotellihuoneen parvekkeelta huonompiakin näkymiä :)

Coral Island oli kelpo hotelli leppoisan vapaapäivän viettoon. Helteinen Mazatlan päivä oli mm. lepoa, uima-allasta, muikeita merellisiä makuja, cervezaa ja margaritoja …

Pekka Ja Helena kerkesivät golfkärrykyydillä pistäytymään myös vanhakaupungin sykkeessä :)

Daniil Amosov1 Comment