Päivä 10 | Holbrook - Williams | 380km

Holbrookin wigwameista kömmittiin pyörien päälle 7:30 ja ajettiin läheiseen Joe & Aggie’s Cafeseen aamiaiselle. Sitä pyöritti suuri ja pippurinen navajo inkkari mama, jolta sai melkein korvapuustin jos aamiastilauksessa oli epäselvyyksiä :) Korvatillikalta kuitenkin tällä kertaa rimaa hipoen vältyttiin ja vatsat täyttyivät maukkaista sekä täyttävistä aamiaisista :)

Tankkaustauolla matkalla Grand Canyonille.

Tankkaustauolla matkalla Grand Canyonille.

Holbrookista matka jatkui kohti USA:n luontonähtävyyttä numero 1. Grand Canyon on melkoinen halkeama, jonka pohjalla virtaa Colorado joki. Grand Canyonilla on mittaa 446 km, leveyttä parhaimmillaan 29 km ja syvyyttä 1857 metriä. Grand Canyonia pysähdyttiin ihastelemaan useilta eri näköalatasanteilta. Vaikuttava paikka, joka kestää ihailua pidempääkin. Sitten kun kameroiden muistikortit alkoivat olemaan turvoksissa kanjonikuvista, oli aika nostaa kytkintä ja ajaa vielä tunnin siivu majapaikkaamme inhimillisen kokoiseen Williamsin kaupunkiin. Williams on myös erittäin Route66 henkinen kaupunki. Hotellin kulmalta löytyi erinomainen Rod’s Steakhouse, minkä jälkeen oli hyvä täysin vatsoin kellahtaa näkemään unia moottoripyöristä ja ehkä vähän Grand Canyonistakin :)

Muistikortit alkavat täyttymään Grand Canyonilla :)

Muistikortit alkavat täyttymään Grand Canyonilla :)

Grand Canyon, Arizona.

Grand Canyon, Arizona.

Timo, Jaana, Teija, Sirpa, Tarmo, Mauri, Topi, Timo, Marko, Lasse, Arvo ja Leo. Grand Canyon.

Timo, Jaana, Teija, Sirpa, Tarmo, Mauri, Topi, Timo, Marko, Lasse, Arvo ja Leo. Grand Canyon.

Turva-aidan miesten-puolella, Timo :)

Turva-aidan miesten-puolella, Timo :)

Turva-aidan lasten-puolella, Pekka :)

Turva-aidan lasten-puolella, Pekka :)

Williams Arizona on Route 66.

Williams Arizona on Route 66.

Pihvit maistuu Rod's Steakhousessa.

Pihvit maistuu Rod's Steakhousessa.

Daniil AmosovComment