11 | Leh | Intia | 17,8km

Lehin sotamuseon paraatipuoli!

Sotamuseon sotakone...

... ja toinenkin sotakone. Jeeppi tykillä!

Aamun uutiset vahvistavat eiliset epäilyt. Lehin ja Kargilin välinen tie on tänään poikki! Siinä ei mitään hyvää, mutta meidän kannalta on hyvä, että meidän ei tarvitse puskea tänään poikkinaista tietä Lehiin! Meillä on sen sijaan rento aamu ja kymmeltä suuntaamme kohti Lehin sotamuseota, missä selviää nopeasti että Jammu & Kasmirin alueella on käytetty ruutia suhteellisen usein viime vuosikymmenten aikana. Pidetään kuitenkin peukkuja, että sapelien kalistelu vähenee, sillä tämä kun vain on Siperia kun puhutaan moottoripyöräilyalueesta!

Kun alueen sodat kaikkien halussa osa lähtee vielä luostariretkelle... käymättömälle luostarille. Niitä riittää asiasta kiinnostuneille loputtomiin... ;] ... iltapäivä enemmäkseen tuliaisten hankinta-aikaa ja varusteiden pesua. Illalla Himalaya-seikkailumme päättäjäispäivälle. Road Kapteenimme Djeeps vie meidät ystävänsä omistaman hotellin puutarhaan, mihin meille katettu oma pöytä.

Eilen Djeeps kysyi mitä haluamme syödä päättäjäispäivällisellä. Heitin leikilläni, että perunamuusia ja lihapullia. Pääruokana meill on perunamuusia ja lihapullia... ja aivan pahuksen hyviä lammaslihapullia :] ... illan mittaan paljastuu, että Djeepsin ystävä on kokannut myös Goalla ja siellä on ollut suomi-kontakteja lihapulliin saakka.


Samsonite on pakattu ja pää on tyynyssä ennen vuorokauden vaihdetta. Ja on hyvä ollakin. Aamulla on herätys 0430. Lento Delhiin lähtee 0700. Ja koska kyseessä on Intia, niin pientä härdelliä on lentokentillä aina luvassa! Buena notte!

Lehin portti...

... ja Lehin roska-auto!

Martine kiittää ja kumartaa pyöräämme joka toimi ongelmitta koko mtkan!

Pysäköinti kielletty... ja aika tiukastikkin!

Ja täällä ne kaikki parhaat tiet!

Daniil AmosovComment