12 | Leh - Delhi

Hessu, Kimmo ja Clint jonottamassa ensimmiseen tarkastukseen Lehissä.

Eija ja Susanna onnellisesti Delhissä.

IPhone soittaa Frank Sintaran 'I met you accidently this morning' 0430. Puoli tuntia myöhemmin istun teekuppi oikeassa kädessä ja paahtoleipä vasemmassa kädessä hotellimme ravintolassa. Siinä on aamiaista kerrakseen tälle aamulle. Vatsa on edelleen täynnä lihapullia. 

Lentokentän sisääntulotarkastuksessa uskon hetken että Susanna polvistui illan lihapullien vuoksi. Tarkempi vilkaisu näyttää että kaikki kassit ovat auki. Jotakin puuttuu. Se jotakin on passi. Susanna on hetken varma että se jäi hotellille! Löytyy onneksi kuitenkin ns. väärästä paikasta. Lento Delhiin lähtee ajallaan ja saapuu ajallaan. Delhissä meillä on hotellin muutos.

Ryhmä äänesti matkamme ensimmäisen hotellin Blueberryn ulos ja pyysi viimeiseksi yöksi fivestaarin ja sai sellaisen, vaikka ei tietty ihan ilmaiseksi. Parasta uudessa hotellissa on iso kuntosali ja uima-allas. Käyn kuntosalilla säikäyttämässä siimojani... ja säikähtäväthän ne kun ovat saanet lekotella kaikessa rauhassa pari viikkoa. Ja huomenna luvassa paluulennolle paljon särkeviä lihaksia. Venyttely on aina ollut huonoja puoliani! Illalla vielä yhteinen päivällinen Hannun, Heikin ja Kimmon kanssa ja tämä matka alkaa niin sanotusti olemaan siinä omalta osaltani.

Tällä kertaa vastaanottajabussi löytyi... helposti.

Indigo... se tiesi yhtä uutta oksennuspussia kokoelmiini :]

 
Daniil Amosov1 Comment