Päivä 1 & 2 | Route 66 | Chicago - Milwaukee - Chicago

Kokoontuminen Chicagossa

Ryhmä tuli Chicagoon kahdessa erässä - Mika ja Jukka yhden pysähdyksen tekniikalla Ruotsin kautta taksilla hotellin eteen ja loppu ryhmä suoralla lennolla, mutta junalla loppumatkan... Lennot saapuivat kutakuinkin samaan aikaan, mutta tällä kertaa taksi voitti junan ajallisesti noin kolmen oluen verran :) 

Koko porukka kuitenkiin saatiin lopulta kasaan ja tervetuliaisoluet junaryhmällekin käteen! Muutama sana huomisen agendasta ja testamaan hotellin patjoja...

Chicago - Milwaukee - Chicago

Tällä kertaa ennustukset osuivat kohdalleen ja porukka heräili jetlagin avustuksella jo neljän- viiden nurkilla. Osalla sen verran hyvät unilahjat, että kylkeä kääntämällä homma hoituu, osa taas lähti katselemaan auringonnousua ja koirankusettajia Michiganjärven rannoille...

Tasan 7:30 tavattiin sovitussa paikassa ja lähdettiin syömään, Amerikan matkoilla jo legendaariseksi konseptiksi todettu, PeterPanBiken "aamiainen kaikilla kolesteroleilla"! :)

Vähän ihmeteltiin miten muka voi syödä pannukakkuja kinkun, bekonin, juuston, perunan, vaahtosiirapin ja munan kera!? Vastaus on - kyllä voi ja vielä maiskutellen!

Aamiaispaikasta katsottuna kulman takaa löytyi Adams Street josta meidän seikkailu virallisesti alkaa ja tietysti muutama kuva siellä napsittiin muistoksi...

Alla lyhyt step By step opastus miten kyltin kanssa otetaan niitä kuvia (tosin tuhdin aamiaisen jälkeen se ei ole niinkään helppoa)

Nyt myös tiedetään mitä joulupukki tekee toukokuussa :)

Kortellin päässä Union Stationilta löytyi myös Chicagon kuuluisaa pilvenpiirtäjä ja maamerkki - Willis Tower jonka huipulle yhteistuumin päätettiin kiivetä. Onneksi hissit olivat kunnossa, sillä näköalapaikka sijaitsee noin 412 metrin korkeudessa!

Jukan ilme on kullan arvoinen! :)

Se ilme vähän zoomattuna :) - alla on lasilattia ja noin 412 metriä!

Se ilme vähän zoomattuna :) - alla on lasilattia ja noin 412 metriä!

Juna asemalle saavuttiin kuningasaikoihin, sillä juna lähti liikkeelle heti kun viimeinen meidän ryhmästä nousi kyytiin.  Harley-Davidsonin synnyinsijoille Wisconsinsin osavaltioon Milwaukeen on Chicagosta noin 90 minuutin matka jonka käytimme hyväksi - pidettiin "haluatko miljonääriksi" tyyppinen visailu aiheena USA:n nippelifaktat! Hyvässä porukassa matka meni rattoisasti ja Harley-Davidsonin museon ovilla oltiin jo puolen päivän tienoilla.

Ovien takaa löytyikin sitten maanpäällinen Harrikkaparatiisi, joka on vaikea sanoin kuvata. Lyhyesti lueteltuna me nähtiin mm. Harley-Davidson jonka sarja numero on 1 - vuodelta 1903 ja siitä eteenpäin kaikki mahdolliset mallit olivat nätisti esillä aina 2016 prototyyppeihin saakka.

Niin paljon käytettiin "wooow" ja "uuuuu" tyyppisiä äännähdyksiä, että meinasi suut kuivua. Sen asian korjasi Jaskan motorbaarissa tarjotut oluet! :)

Wisconsin tunnetaan oluen ja juuston osavaltiona!

Wisconsin tunnetaan oluen ja juuston osavaltiona!

Illalla Chicagon päästyään käytiin vielä ihailemassa kaupunkia vähän erilaisesta näkökulmasta jokiristeilyn muodossa...

 Illan kruunasi erinomainen nälällä maustettu pizza!

Kaiken kaikkiaan erinomainen tasoittelupäivä, hyvä porukka ja mahtava fiilis! Huomenna haetaan pyörät alle ja saadaan puhti uus tiellä kuuskytkuus! :)