Päivä 14 | Akaroa - Christchurch | 150 km

Viimeinen matkapäivämme alkaa aamupalalla merenrantakuppilassa, josta pikku hiljaa siirrymme hotellille ja lähdemme "pienryhmittäin" kohti Christchurchin pyörävuokraamoa ja pyörien luovutusta.

Ryhmä yksi lähtee Akaroan maisemakierrokselle. Samoin tekee toinen ryhmä, joka jakaantuu pian kahteen, koska HD-henkisen rytmiryhmän mielenkiinnon kohteeksi sumuisten vuorimaisemien sijaan herää ajatus siitä, että millainen Harrikkakauppa Christchurchissa oikein onkaan.

Matkanjohtajat Tiina ja Jyrki ajavat vielä viimeiset kierroksensa vuoroin sumun ja auringon peittämissä maisemissa viimeisiä ajatuksiaan kooten ja valokuviaan napsien.

Sitten vuokraamoon, hotelliin ja päättöillallispaikkaa etsimään, joka osoittautuikin hankalammaksi tehtäväksi koko matkan aikana, olihan perjantai-ilta ja pikkujouluaika parhaimmillaan kaikessa kukkaloistossaan palmujen keskellä.

Tähän päättyykin virallinen raportointi ja alkaa loppupakkaaminen ja valmistautuminen 35 tunnin lentoputkeen kohti kotia. Takana on monen monta ja pitkään mielissä painuvaa kokemusta matkan noin 4800 km:n ajetun kilometrin ja runsaan kahden viikon yhdessäolon jälkeen.

Kiitos mahtavasta ja varmasti mieleenpainuvasta matkaseurasta Ullalle ja Pertille, Tapiolle, Samille, Jarille ja Kirsille, Jukalle ja Kikalle sekä erityiskiitos apulaismatkanjohtaja Tiinalle.

Kiitos, t. Jyrki  

Jari ja Kirsi sekä Ulla ja Pertti

Jari ja Kirsi sekä Ulla ja Pertti

Rikelipäällikkö Sami sekä Tapio

Rikelipäällikkö Sami sekä Tapio

Jukka ja Kikka sekä Tiina ja Jyrki

Jukka ja Kikka sekä Tiina ja Jyrki

Tiet ja elämä on joskus mutkikasta...

Tiet ja elämä on joskus mutkikasta...

Jyrki LehtinenComment