Päivä 15 | Christchurch

Crisse

Kimmo 

Jorma

Reija

Jukka

Wilma

Riitta

Kari

Teija

Herra Nils Rinne

Pekka

Soile

Martine

Peter

Big Foot

Iriscoffee

Päivä 15 | Christchurch


Aamiainen, blogi valmiiksi, tavarat kokoon, lentokentälle ja Aucklandiin. Eli lähtöpäivä. Jukka ja Wilma jäävät vielä päiväksi, kotkalaiset lähtevät heti aamusta, Crisse, Soile, Pekka ja Kimmo heti illasta. Riitta ja Kari jäävät vielä viikoksi kesälomalle Martinen ja minun kanssani. Emme kuitenkaan jää Uuteen-Seelantiin vaan menemme viikoksi Rarotongalle snorklaamaan ja makaamaan palmun alle. Tämä kun taitaa olla paras vuodenaika tehdä niin!

Kiitos Crisse, Martine, Reija, Riitta, Soile, Teija, Wilma, HerraNilsRinne, Jorma, Jukka, Kari, Kimmo, Pekka Kiwi-matkasta. Oli upea matka ja erinomainen ryhmä. Teidän jokaisen kanssa voisi huomenna lähteä ajamaan Maapallon ympräri ilman mitään ongelmaa, kunhan muistan odotella risteyksissä... :] ja kuolleetkin kylät heräisivät aina henkiin kun ryhmäämme on saanut paikalle ja saannut pari kypäräkaljaa!

Over and Out. Täällä PeterPan, Auckland - Uusi-Seelanti! 

Daniil AmosovComment