Päivä 14 | Akaroa - Christchurch

Hobitteja ruohikossa? Vasemmalta Teija, Herra Nisl Rinne, Reija, Wilma, Jukka, Riitta, Jorma, Chrisse, Kari, Kimmo ja Martine Christchurchin katolla!

Päivä 14 | Akaroa - Christchurch


Tänään olemme heti aamusta sumuisten teiden ritareita. Onneksi ajoimme eilen hulppean maisemareitin Akaroaan sillä tänään se on kirjaimellisesti pilvessä ja näkyvyys on 2-4 keskiviivan osaa. Mutta yhtä kaikki Araroan tourist drive on vähintäänkin eksoottinen kokemus umpipilvessä näkyvyyden ollessa paikka paikoin samaa kuin edellä ajavan takavalot! 


Parinkymmenen kilometrin jälkeen olemme kuitenkin taas kirkkailla teillä ja ajamme Christchurchiin Mount Vernon puiston kautta, joten ajamme käytännössä kaupunkiin saakka pieniä syheröitä. Pyörät luovutammekin enemmän ja vähemmän haikein mielin iltapäivän puolessa käytyämme ensin pudottamassa tavarat ja takapenkkiläiset hotellille!


Iltapäivän lopuksi pientä ratikka-ajelua edelleen suurremontissa olevassa Chrischurchissä. Täällä oli se iso maanjäristys kuusi vuotta sitten ja Christchurchin keskusta on edelleen suurremontissa! Keskustassa niin ikään edelleen vähän ravintoloita ja vilkas pikkujoulukausi on menossa, joten ravintolapula on yllättää meidät. Martine kuitenkin lirkuttaa parhaansa mukaan erinomaisessa Casa Publicassa, pieni ihme tapahtuu ja saamme pöydän 14'ta. Ja illan tullen olemme sitten kohdassa matkan päättäjäispäivällinen. Niin se vain on, että erinomaisetkin matkat päättyvät!

Jukka & Wilma matkalla pilveen!

Kimmo ja Crisse matkalla samaan pilveen!

Koko ryhmä pilvessä!

Vähän kirkkaampi kohta pilvessä!


Kimmo on juuri palauttanut bemarinsa ja elämä jatkuu 3 kaljan taktiikalla!

Vuokraamon tukikohta Chirstchurchissä!


Chief Pekka, PeterPan NZ ja PeterPan FIN Casa Publicassa päättäripäivällisellä!

Jorma iloitsee vartaastaan! :]

Hölökynkölökyn ja kiitos upeasta matkasta!

Daniil AmosovComment