1 päivä | Andalucia | Tervetuloa Andaluciaan -matka-info

Kevään toiseen Andalucian matkaan liittyi mukavia odotuksia. Osallistujien runko koostui viime kesän 2022 Soraa&Saunaa matkalla tutuiksi tulleista kaverista ja heidän kavereistaan. Lähettelin loppuvuodesta kesän matkakuvia ja joku totesi whats app ryhmässä, että tällä porukalla voisi vaikka lähteä uudelleenkin. Ensimmäinen tilaisuus oli lähteä heti huhtikuun alussa Andaluciaan, ja se lyötiin lukkoon.

Sora&Sauna -ryhmästä mukana on siis Matti, Jarmo, Harri, Ismo ja Sami. Aikaisemmalta Andalucian matkalta matkan uusijana mukana on Ismo ja BMW ilta-ajeluilta tuttu Ismon kaveri Harri.

Matka alkoi tiistai-iltana matka-infolla ja illallisen merkeissä. Turun joukkue saapui Torremolinokseen vasta iltakoneella, joten info pidettiin aluksi hieman supistetulla kokoonpanolla.

Tässä yhteydessä pitää mainita, että tämä matka voi sisältää ystävällismielistä Turku-Tampere huumoria. Sen viljely saatiin jo viime kesänä mukavasti käyntiin.

Onnistuneen matkan lähtöasetelmat ovat hyvin hiottu ja kunnossa. Meitä on kaiken kaikkiaan 13 henkilöä ja 11 pyörää. Japi, Harri, Ismo ja Matti edustavat Varsinas-Suomea ja Jyrki, Jaana, Ismo ja Matti Tampereen murrealuetta. Matti ja Marju Etelä-Suomesta ja Sami Pohjanmaalta toimivat tuomaristona. Meille kokonaan uusia reissukavereina ovat Helsingin seudulta kotoisin olevat Eero ja Aleksi.

Nopea lukija on varmasti laskenut nopeasti, että matkalla on kaksi Ismoa, kaksi Harria sekä kaksi Mattia. Tällä kerralla matkassa ei ole yhtään Heikkiä, Jukkaa eikä Pekkaa, joka on melkoinen ihme.

Kun turkulaiset ehtivät paikalle, heidät vietiin heti syömään illallista, jotta pysyvät tarmokkaina ja hyväntuulisina koko matkan ajan. Tuon syrjäkunnan asukkailla on muuten tapana saapua hieman myöhässä eri tapahtumiin saadakseen huomiota osakseen. Sitä he saivat ja samalla maittavan aterian. Aamulla lähdettäisiin patikoimaan.

Jyrki LehtinenKommentoi